Yeni Nesil HomePod’da Kavisli Ekran Olacak

123 47

Apple koleksiyoncusu ve sızıntı kaynağı olan Kosutami yine ilginç bir iddiayı gündeme getirdi. Kosutami, yeni nesil HomePod’da kavisli ekran kullanılacağını ileri sürdü. Bu iddiası Ming-Chi Kuo ve Mark Gurman’ın dedikleriyle örtüşüyor. İşte detaylar…

Kosutami’ye göre Apple yeni HomePod modeli üzerinde çalışmaya devam ediyor. Kod adı B720 olan bu cihaz mevcut HomePod’la aynı tasarıma sahip, ancak üzerinde kavisli ve dışbükey bir LCD ekran yer alacak. Böylece kullanıcılar içeriği görebilecek. Kosutami geçtiğimiz ekim ayında ekranlı yeni modelin bileşen parçalarına ait görselleri paylaşmıştı. Farklı kaynaklar tarafından bu görsellerin doğru olduğu iddia edilmişti.

Söylentilere göre yeni akıllı hoparlörün ekranında bir şarkı veya podcast açıldığında albüm kapağının renkleriyle uyumlu bulanık animasyon gösterilecek. Bununla birlikte önemli bildirimler, şarkı ve podcast bilgileri ekranda yer alacak.

homepod

Analist Ming-Chi Kuo mart ayında yayınladığı öngörü raporunda Apple’ın cihazı yeniden tasarlayıp, cihaza 7 inç’lik ekran ekleyeceğini belirtmişti. Kuo’ya göre bu ekran Apple’ın ekosistemi için çok daha yararlı olacak.

Mark Gurman da, Apple’ın ekran ve kameraya sahip HomePod çıkarmak istediğini söylemişti. Hatta bunu söyleyen ilk kişiydi. Gurman, teknoloji devinin akıllı hoparlörünü geliştirmek için planlar yaptığını ve yeni modelle daha derin entegrasyon sağlamak istediğini ifade etmişti.

Bu arada şöyle ekstra bir bilgi daha verelim. Geçen yıl yayınlanan bir raporda, Apple’ın ekranlı HomePod ve mini modeli çıkarabileceği ileri sürüldü. Kaynak, ekranlı mini’nin test aşamasında olduğunu ve durumunun da belirsiz olduğunu ifade etmişti. Kosutami’nin iddiasını ve eski söylentileri bir araya getirirsek, Apple’ın 2024’te ekranlı akıllı hoparlörü piyasaya sürmesi ihtimaller dahilinde.

Volkan Patlaması Uyarısına Rağmen Otelinden Ayrılmadı!