NFS Payback için yeni tanıtım videosu!

nfs payback

Electronic Arts bünyesindeki Ghost Games tarafından geliştirilen NFS Payback için yeni bir video daha yayınlandı. İşte detaylar.

Bilindiği üzere şu aralar yeni bir NFS oyunu geliştirilmekte. NFS Payback ismi ile raflardaki yerini alacak olan yapım, Almanya’nın Köln kentinde devam etmekte olan Gamescom’da sahnedeydi.

Electronic Arts, Gamescom 2017 çerçevesinde Need for Speed Payback için yeni bir sunum gerçekleştirdi. İlk olarak E3 2017’de karşımıza çıkan NFS Payback, Gamescom’da daha geniş bir formatta ziyaretçilere gösterildi.

Electronic Arts’ın NFS Payback için yayınladığı yeni videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Electronic Arts uzun zamandır Need for Speed oyunlarında hikaye olayını bu kadar ön plana almamıştı. Bu hikayeye sadık bir araba yarışı oyununu tercihleyenler için gerçekten güzel bir fırsat.

Need for Speed serisinin 2005 yılında yayınlanan Most Wanted isimli yapımı, hikaye kurgusu bakımındna serinin en iyi oyunuydu. Zaten Most Wanted’ın ardından gelen diğer NFS oyunlarının hiç biri zirveye MW kadar çok yaklaşamadı.

Ayrıca dip not olarak belirtelim. Need for Speed Payback’te hikaye kurgusunun yanı sıra Underground 2’deki kadar detaylı bir modifiye sistemi de oyuncuları bekliyor olacak.

PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştirilen Need for Speed Payback, tüm platformlar için eş zamanlı olarak 10 Kasım’da raflardaki yerini alacak. Oyunun şu aralar Origin üzerinden ön siparişe sunulmuş olduğunu da belirtelim.