Yeni Mi Mix Fold modeli geliyor

Xiaomi Mix Fold 2 2

Akıllı telefon dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Xiaomi, uzun bir aradan sonra bir kez daha katlanabilir akıllı telefon serüvenine girişiyor.

Yeni Mi Mix Fold modeli geliyor. Katlanabilir akıllı telefon dünyasındaki lider ismin kim olduğunu hepimizi biliyoruz: Samsung. Ancak işin ilginç yanı bu sektör için ikinci de şudur diyemiyoruz. Her ne kadar bugüne kadar çıkarttığı model sayısıyla Motorola rakiplerine nazaran bir tık ileride olsa da, Razr modellerinin göreceli başarısı göz önüne alındığında, kesinlikle sektörün Samsung’dan sonraki en başarılı ikinci ismi Motorola’dır diyemiyoruz.

Yeni Mi Mix Fold

Öte taraftan Xiaomi ise sektörde, bugüne kadar sadece 2021 yılının Mart ayında satışa sunduğu Mi Mix Fold modeliyle temsil ediliyor. Yani Çinli şirketin de rüştünü ispat ettiğini söylemek bir hayli güç. Ancak 11 Ağustos tarihi itibariyle bu durum değişecek.

MIX Fold 21

Yeni Mi Mix Fold modeli geliyor

Geçtiğimiz gün ünlü duyumcu Ice Universe tarafından yapılan bir paylaşımda, Xiaomi Mi Mix Fold 2’nin 11 Ağustos’ta tanıtılacağı ileri sürülmüş ancak bu konuya ilişkin herhangi bir resmi açıklama olmadığı için iddianın doğruluğu kanıtlanamamıştı. Bugünse Xiaomi yeni katlanabilir akıllı telefon modelini 11 Ağustos’ta tanıtacağını duyurarak, ünlü duyumcuyu doğrulamış oldu.

Xiaomi mix fold

Çinli teknoloji devi, bu tanıtımda yalnızca yeni katlanabilir akıllı telefon modelini tanıtmayacak. Şirket tarafından yapılan açıklamada, yeni kablosuz kulaklık modeli Buds 4 Pro TWS’nin ve yeni tablet modeli Pad 5 Pro 12.4’ün de yine bu organizasyonda boy göstereceği belirtildi.

Oppo Reno7 video inceleme