Yeni MacBook Pro için bilgiler gelmeye devam ediyor

hh3 2

Piyasa sürülecek olan bir sonraki MacBook Pro modelinin nasıl olacağına dair bilgiler gelmeye devam ediyor.

Dün, Twitter hesabı DuanRui tarafından tespit edildiği üzere Weibo hesabı AnyTurtle999 tarafından paylaşılan bir fotoğraf internette dolaşmaya başladı. İddia edilen fotoğrafta çentikli bir MacBook Pro görülüyordu.

Görüntüde, üstte olduğu iddia edilen çentiğin yakından görünümü FaceTime kamera, mikrofon ve True Tone için bir ortam ışığı sensörü olacağını gösteriyor. Sadece birkaç gün önce, bir Reddit kullanıcısının, bir sonraki MacBook Pro’nun bir çentik olmasına rağmen Face ID’ye sahip olmayacağını ve bir Touch ID sensörünün kimlik doğrulama için klavyenin üzerinde kalması beklendiğini iddia etmişti.

f2

Tabii ki, fotoğraf bulanık ve gerçek olup olmadığı belli değil, bu yüzden yüzde yüz doğru diyemeyiz. Fotoğrafın gerçek olduğu ortaya çıkarsa, bir sonraki MacBookPro modellerinin ekran çevresinde çok ince çerçevelere sahip olabileceğini varsayabiliriz.

macOS Monterey beta sürümünde MacRumors, söylentiye göre 14 inç ve 16 inç MacBook Pro modelleri için 3024×1964 ve 3456×2234 potansiyel ekran çözünürlüklerini keşfetti. Apple’ın mevcut MacBook’larının tümü 16:10 en boy oranına sahiptir, yani bir çentik için fazladan 74 piksel elde edebiliriz.

Apple, Pazartesi günü sanal bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor ve etkinliğin, M1 çipinin daha hızlı bir sürümüne ve daha parlak mini LED ekranlara sahip yeniden tasarlanmış 14 inç ve 16 inç MacBook Pro modellerine odaklanacağına dair söylentiler dolaşıyor. 

Galaxy S22 Snapdragon 898’in öncüsü olacak