MacBook Pro 14 inç yeni model çıkış tarihi yenilendi

MacBook Pro 2020

Uzun bir süredir çıkış tarihi tartışılan MacBook Pro 14 inç yeni model hakkında kesin bilgiler gelmeye başladı. Apple şirketinin bu cihazları geciktirme ihtimali var.

MacBook Pro 14 inç yeni model sürekli olarak yakında çıkacağı yönünde haberlere konu oluyor. Özellikle de cihazın üstün özelliklere sahip olması o merak eden kişi sayısını arttırıyor. Şirketin MacBook serisine 14 inçlik bir MacBook Pro dahil edeceği neredeyse kesinleşti diyebiliriz. Bugüne kadar gelen bilgiler doğrultusunda; 14.1 inçlik MacBook Pro’nun 13 inçlik modele bir yükseltme olarak Mayıs ayında piyasaya sunulacağı söyleniyordu. Fakat 2020 MacBook Pro piyasada ve ekran tarafında herhangi bir tasarım bulunmuyor.

MacBook Pro 14’lük model

Firma hakkında isabetli sızıntılarıyla bilinen L0vetodream adlı Twitter hesap sahibi, 14 inç MacBook Pro hakkında beklenmeyen açıklamalar yaptı. Gelecek yıl için planlandığı söylense bile şirket, ekran çerçeveleriyle daha estetik dokunuşlar yakalamak istiyor. Böylece tasarım bakımından kendisini daha çok ön plana çıkarma peşinde.

MacBook Air 2020 donanım günlüğü

Yeni cihazda birçok noktanın farklı hale geleceğini söyleyebiliriz. Öncelikli olarak ekrandan başlamak gerekiyor. Firma tarafından yapılan açıklamalara bakılırsa yeni MacBook ekranları LED tarzında olacak. Kelebek tasarımlı tuşlar ve ince tasarımlar bu modelin belirgin özellikleri arasında yer alacak. Son olarak bu modelin 10. nesil Intel işlemcilerle donatılacağını ifade edebiliriz.

Apple News 125 milyon kullanıcıya ulaştı: Hedef ne?

Bahsi geçen twitter hesabı, Apple’ın gelecek yıl 12 inçlik MacBook modelini piyasaya süreceğini iddia etmişti. Onun bahsettiği 12 inçlik model, gelecek ay gerçekleşmesi planlanan geliştiricilerin mimari geçişine önayak olabilir. Bakalım Apple bu defa hangi MacBook ürünlerini piyasaya sunacak?