Yeni Lenovo Legion Slim 7i, Slim 5i ve LOQ Gaming dizüstü bilgisayarlar tanıtıldı

Lenovo Legion Slim 7i 2

Dünyanın en önemli bilgisayar üreticilerinden biri olan Lenovo, yeni modelleriyle adeta sektörde fırtınalar estirdi.

Yeni Lenovo Legion Slim 7i, Slim 5i ve LOQ Gaming dizüstü bilgisayarlar tanıtıldı. Lenovo,MWC 2023 etkinliği sonrasında son birkaç hafta içinde birçok ürün piyasaya sürdü. Bu ürünler arasında Lenovo Legion Slim ve LOQ Gaming Laptops da bulunuyor. LOQ, kullanıcılar için sürükleyici bir oyun deneyimi sunmak için tasarlanmış bir Lenovo alt markasıdır. Bu marka güçlü ve geleceğe yönelik PC’ler sunar. Yeni modeller, Windows 11 işletim sistemini çalıştırır ve Intel Core i9-13900H işlemci veya AMD Ryzen 97940HS işlemci seçenekleri sunar. Grafik kartları ise Nvidia (GeForce RTX 4070’e kadar) tarafından sağlanır. 16 inç Lenovo PureSight oyun ekranı, WQXGA, 240Hz, VRR ve maksimum 500 nit parlaklık gibi seçenekler sunar. Laptop, hem oyuncular hem de profesyoneller için optimize edilmiştir.

Lenovo Legion Slim 7i 1 scaled

Lenovo Legion Slim 7 serisi laptoplar, yoğun yüklerle bile laptopların serin kalmasına yardımcı olan ColdFront 5.0 gelişmiş termal mimariye sahiptir. Quad bakır hibrit ısı boruları, bir faz değişim termal bileşiği ve 90 bıçaklı fan sistemi gibi özellikleri olan bu laptoplar ayrıca, geliştirilmiş bir hava giriş sistemine ve Lenovo LA AI yongasının termal performansı en üst düzeye çıkarması gibi özelliklere de sahiptir. Bu bilgisayarların 99.99Wh pil desteği ve 140W Super Rapid Charge özelliğiyle birlikte geldiklerini de belirtelim.

Lenovo Legion Slim 7i 2

Yeni Lenovo Legion Slim 7i, Slim 5i ve LOQ Gaming dizüstü bilgisayarlar tanıtıldı

Lenovo Legion Slim 5i ve 5, 16 ve 14 inç olmak üzere iki farklı boyutta mevcuttur. Slim 5i, Intel Core i7-13700H ile çalışırken Slim 5, AMD Ryzen 97840H işlemci tarafından desteklenmektedir. Nvidia GeForce RTX 4070 GPU ve Legion ColdFront 5.0 ısı yönetim sistemi ile birlikte gelirler. Ayrıca tüm bilgisayarlar İyileştirilmiş kullanıcı deneyimi ve optimize edilmiş performans için birçok iyileştirme sunarlar. DDR5 RAM için 32GB’ye kadar destek sunan bu canavarların 80Wh batarya kapasitesine sahip olduklarını da unutmayalım.

Lenovo Legion Slim 7i

Lenovo LOQ Gaming Laptops ise yeni oyuncuların beklentilerini karşılamak için çeşitli seçenekler sunuyor. LOQ gaming laptoplarının işlemcisi Intel veya AMD Ryzen’den biridir. Bilgisayarlar Nvidia GeForce 4060 grafik kartına sahipler ki bu da oyun sırasında yüksek FPS ile azaltılmış gecikme sunmaları ve oyun dışında pil ömrünü optimize etmeleri manasına gelir. Yeni Lenovo Legion Slim 7i, Slim 5i ve LOQ Gaming dizüstü bilgisayarlar tanıtıldı.

Twitter mavi tik para ödeyenlere özel oluyor