Lenovo Ideacentre 700 Ürün İnceleme

LENOVO İdeacentre 700

#İŞBİRLİĞİ

Lenovo Ideacentre 700 sahip olduğu yeni nesil işlemci gücü, NVIDIA GeForce GTX grafik kartı, geniş depolama ve hafıza alanı, etkileyici surround ses özellikleri ile hem iş hem de oyun için başarılı bir masaüstü bilgisayar çözümü sunuyor.

Lenovo Ideacentre 700’ün sahip olduğu Intel’in yeni nesil işlemcisi Intel Core i7-6700 3.4 GHz frekans hızında ve tüm oyunları oynamanız için ideal bir seçenek oluşturuyor. Bu işlemci performansı şu anda piyasada görebileceklerinizin en iyilerinden bir tanesi. Eğer bir oyuncu iseniz tabii ki sadece işlemci sizin işinizi görmeyecektir. Burada Bellek ve Ekran kartının önemi de bir kat daha artıyor. Lenovo Ideacentre 700 üzerinde kullanılan NVIDIA GeForce GTX 960 yonga setine sahip ekran kartı 2 GB bellek kapasitesine sahip. Bu yeni ekran kartının performansına baktığımızda ise tüm oyunları kolaylıkla oynayabileceğiniz bir çözüm oluşturduğunu söyleyebiliriz. Kartın sahip olduğu 2 GB bellek oyunlarda iyi sonuçlar elde etmenize olanak sunuyor.

İncelememizde denediğimiz deneğimiz güncel oyunlardan bazıları: Mass Effect: Andromeda, For Honor, Ghost Recon Wildlands, The Witness, The Unspoken, Werewolves Within, Watch Dogs 2, Dishonored 2, Shadow Warrior 2, Titanfall 2, World of Warcraft: Legion.

Tabii ki bilgisayarınızda oyun oynarken veya bir işlem yparken sahip olduğunuz depolama biriminin hızı da ön plana çıkıyor. Lenovo Ideacentre 700 üzerinde iki farklı arabirime sahip depolama birimi kullanılmış durumda. Bunlardan ilki SSD arabirime sahip ve 256 GB depolama kapasitesi sunuyor. Diğeri ise SSHD arabirime sahip ve 2 TB depolama kapasitesi sunuyor. İki diskin performansı da gayet yüksek ve özellikler SSD üzerinde kullanacağınız oyunların işlem hızı üst seviyede sunuluyor.Lenovo Ideacentre 700

Ideacentre 700 İle Etkileyici Ses Deneyimi

Ideacentre 700, gerçek anlamda etkileyici bir ses deneyimi sunuyor. Ürünün sahip olduğu ses donanım özellikleri sayesinde ister hoparlör isterse kulaklık üzerinden çok başarılı bir ses deneyimine sahip oluyorsunuz.

Daha Hızlı Veri Aktarımı

USB 3.0 ile verileri Ideacentre 700 ve diğer cihazlarınız arasında hızla taşımanız da mümkün kılınmış. Bilgisayarın sahip olduğu teknoloji önceki USB teknolojilerinden on kat daha hızlı, geriye dönük uyumlu. Ayrıca, bilgisayar kapalıyken bile mobil cihazlarınızı USB modül üzerinden şarj etmeniz mümkün.

Hemen belirtelim Lenovo Ideacentre 700, Windows’un son sürümü Windows 10 ile birlikte geliyor. Windows 10 işletim sistemi gelmiş geçmiş en iyi Windows deneyimi sunuyor.

Fiyat ve Erişim

Lenovo Ideacentre 700’e erişim ve inceleme imkanınız da kolaylaştırılmış duruma. Oyuncu bilgisayar ve aksesuarları konusunda profesyonelleşmiş kadrosu ile destek veren MediaMarkt, Lenovo’nun Ideacentre 700 ürününü mağazalarında satışa sundu. Ideacentre 700’ü MediaMarkt mağazalarında inceleyip satın alabileceğiniz gibi aynı zamanda MediaMarkt’ın online mağazasından da satın alabilirsiniz.Lenovo Ideacentre 700

Lenovo Ideacentre 700 Teknik Özellikler

İşlemci: Intel Core i7-6700, 3,4 GHz

RAM Bellek Boyutu: 16 GB, 2133 MHz

Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 960, 2 GB

Sabit disk 1: SSHD, 2 TB, 7200 rpm

Sabit disk 2: SSD, 256 GB

Bluetooth Sürümü: Bluetooth 4.0

Bağlantılar: 2 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, 2 x USB 2.0 (ön bölüm), 4 x SATA 3.0, 10/100/1000 LAN, DC Güç Giriş, 1 x HDMI, 1 x VGA, 3 x ses yuvası, 5.1 Surround Ses, 2 x USB 3.0, altısı birada çoklu kart okuyucu (SD, SDHC, SDXC, MMC, MS, MS-Pro), Birleşik mikrofon ve kulaklık, ses girişi

WLAN: Evet

NFC (Yakın Alan) Desteği: Evet

İşletim Sistemi: Windows 10 Home

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”