Yeni iPhone 9 fiyatı yüzleri güldürebilir

iPhone 9

Kullanıcılar tarafından uygun olarak nitelendirilen Yeni iPhone 9 ilgili bazı iddialar ortaya atıldı. Ancak ortaya atılan tüm yorumlar ucuzluk konusunu sağlam bir temele oturttu.

Şirketin bu yıl içinde uygun fiyatlı bir iPhone modeli için kolları sıvadığı söyleniyordu. Birçok kişi tarafından iPhone 9 olması beklenen yeni iPhone modeli ile ilgili başka sızıntılar da mevcut. Bu akıllı telefonun tasarımı konusunda bilgilerin ardından fiyat ile ilgili de açıklama yapıldı.

Yeni iPhone 9 özellikleri 

Fast Company tarafından ortaya atılan bazı iddialara göre iPhone 9’un fiyatının 399 dolardan (yaklaşık 2400 lira) başlayacağı söylendi. Ming-Chi Kuo isimli bir analistte, iPhone 9’un fiyatının 399 dolar olacağını açıklamıştı.

Yeni iPhone 9 modeli

Bu yeni akıllı telefon ile ilgili çeşitli isim benzetmeleri de yapılıyor. iPhone 12 modellerinin uygun fiyatlı kardeşi olarak nitelenen iPhone 9’un, Apple’ın daha önce uygun fiyatlı iPhone olarak satışa sunduğu iPhone SE’nin halefi olacağı tahmin ediliyor. Cihaz ile ilgili farklı kaynaklarda iPhone SE 2 ya da iPhone 9 gibi ifadeler kullanılıyor.

iPhone 9’un bazı özellikleri kısa süre önce yayınlanmıştı. Bu telefonun bir ana ekran tuşuna ve Touch ID’ye sahip olması, ayrıca nispeten büyük çerçevesi ile iPhone 8’e benzeyeceği tahmin ediliyordu. iPhone 9’un iPhone 11 ve iPhone 11 Pro’larda bulunan A13 Bionic işlemciye sahip olacağı da yapılan tahminler içinde yer alıyor. Ayrıca, A13 Bionic yonga setinin yanında 3GB RAM’e ve tek arka kamera da bulunacak.

Xiaomi Mi 10 kamera özellikleri netleşiyor!