Galaxy S9 Avrupa fiyatı ortaya çıktı! iPhone X’ten ucuz!

galaxy s9 3

Samsung’un yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S9 ve S9+’ı tanıtmasına artık sayılı saatler kaldı. Bilindiği üzere Güney Koreli teknoloji devi 25 Şubat’ta Unpacked etkinliği yapacak. Bu etkinlikte, S9, S9+ ve bazı aksesuarlar tanıtılacak. Aslına bakılırsa Galaxy S9 ve S9+ hakkında hemen hemen tüm detaylar biliyoruz. Tek bilmediğimiz şey bu cihazların fiyatı. Aslında ona dair de bazı söylentiler mevcut. Keza geçtiğimiz gün sızdırılan bir rapor Galaxy S9 Avrupa fiyatı ile ilgili bazı ayrıntılar da içeriyor.

Galaxy S9 Avrupa fiyatı, iPhone X’ten ucuz

Galaxy S9 Avrupa fiyatı ile ilgili detaylara geçmeden önce bazı hatırlatmaları yapmakta fayda var. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde, Galaxy S9 Güney Kore fiyatının 900 euro civarında olacağı iddia edilmişti. Bu gerçekten yüksek sayılabilecek bir fiyattı. Fakat bugün ortaya çıkan Galaxy S9 Avrupa fiyatı, biraz daha kabul edilebilir duruyor.

Son sızıntılara göre, Galaxy S9 Avrupa’da 841 euro, Galaxy S9+ ise 997 euro’dan satışa sunulacak. Bu sızıntının kaynağı ise, akıllı telefonlar konusunda güvenilir bir isim olan Evan Blass.

Açık konuşmak gerekirse, Samsung’un S9 için belirlediği fiyat gayet uygun. Tabi ki aynı kategoride bazı Çinli üreticilerin 500 euro seviyesine sattığı modelleri yok mu? Elbette var. Fakat Samsung’u bunlardan ayrı tutmak gerekiyor.

Öte yandan, geçtiğimiz Kasım ayında satışa sunulan iPhone X’in Avrupa fiyatının 1150 euro olduğunu da hatırlatalım. Yani arada nereden baksanız 300 euro’ya yakın bir fark söz konusu.

Xiaomi Mi Max hakkında yeni detaylar