Apple iPhone SE 3 yakında geliyor: Test aşamasına geçildi

iPhone SE 3 modeli

Apple iPhone SE 3 ile ilgili herkesi heyecanlandıracak bazı haberler ortaya çıktı. 2022 yılının en çok beklenen cihazlarından bir tanesiydi.

Son zamanların merak edilen akıllı telefon modellerinden Apple iPhone SE 3 hakkında birçok iddia ortaya çıkıyor. Şirketin patentlerine baktığımızda bu sene uygun fiyatlı cihazlara yer vereceğini görüyoruz. Teknoloji alanında çalışan birçok kişi ve fenomen böyle bir cihazın geleceğini doğrulamıştı.

Apple genellikle amiral gemisi modeller üretmeye gayret gösteriyor. Mesela iPhone 13 bu konuda müthiş bir örnek oldu. Şirket 2021 yılı son çeyreğinde rekor bir gelir elde etti. Bu rekor gelirin en önemli nedeni ise iPhone 13 modelleri oldu.

Apple iPhone SE 3 büyük heyecan yaratıyor

Ortaya çıkan son detaylara göre iPhone SE 3 için geri sayım başladı. 2022 Apple etkinliğinde muhtemelen bu ürün tanıtılacak. Ayrıca yeni iPad modellerine yine tanıtım esnasında yer verilecek. Böylece şirket birçok farklı model ve cihaz ile birlikte kullanıcı memnuniyetini artırmaya çalışacak.

Apple iPhone SE 3

Bu aralar ortaya atılan bir iddia ise uygun fiyatlı iPhone cihazını işaret ediyordu. Hindistan’da şu anda bu cihazın test aşaması devam ediyor. Teknolojinin en fazla kullanıldığı ülkelerden bir tanesi olan Hindistan bu konuda iyi bir seçim diyebiliriz. Şirket test aşamasını tamamladıktan sonra kullanıcılara bu cihazın tanıtımını ve hemen ardından dağıtımını yapacak.

iPhone SE yeni detaylarla geliyor: Her şey değişecek

iPhone SE 3 fiyat bakımından aslında o kadar uygun olmayacak diyebiliriz. Elbette iPhone 13 ile kıyaslandığında çok daha düşük bir fiyata sahip olacak. Gelen son detaylara baktığımızda bu yeni model için 307 dolar talep edileceği söyleniyor. Fakat Türkiye’de mevcut vergileri eklediğimizde ortaya çok daha yüksek bir rakam çıkacak.