Yeni iPad Pro için tanıtım tarihi belli oldu

Apple iPad Pro 2021 bu ay piyasaya sürülecek

Ünlü analist Mark Gurman, Apple’ın yeni iPad Pro modellerinin tanıtım tarihi için oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.

Yeni iPad Pro için tanıtım tarihi belli oldu. Tablet piyasasının en önemli isimlerinden biri olan Apple, birçok sektörde olduğu gibi bu sektörde de liderlik koltuğunu elinde bulunduruyor. Tablet denildiğinde akla ilk gelen modellerden biri olan iPad Pro’nun yeni versiyonu üzerinde çalışan Amerikalı teknoloji devi, henüz bu yeni cihazını ne zaman tanıtacağına dair bir açıklamada bulunmadı. Ancak bu çok şaşılası bir durum değil nitekim Apple, iPhone 14’leri tanıtacağı etkinliğinin tarihini de, bu etkinliğe 10 günden kısa bir süre kala duyurmuştu.

Apple bir sonraki iPad Pro'yu bu sonbaharda yayınlayabilir

İşte bu yüzden, iPad Pro’nun ne zaman tanıtılacağını şirkete yakın kaynaklardan öğrenmek daha doğru olacaktır ki o kaynakların başında da ünlü gazeteci Mark Gurman geliyor. Apple’a yakınlığıyla bilinen ve bugüne kadar verdiği onlarca doğru sızıntı ile güvenilirliğini çoktan kanıtlayan Gurman, yeni iPad Pro’nun Kasım ayı içerisinde resmen tanıtılacağını düşünüyor.

Apple, iPad mini problemi hakkında açıklama yaptı

Yeni iPad Pro için tanıtım tarihi belli oldu

Gurman’a göre Apple her ikisi de M2 yonga setinden güç alacak olan 11 ve 12,9 inç büyüklüğünde iki farklı iPad Pro modeli tanıtacakken, ünlü duyumcunun iddialarına göre şirket bu iki tablet modeline alternatif ve bütçe dostu üçüncü bir iPad Pro modeliyle daha karşımıza çıkabilir.

Apple, iPad mini problemi hakkında açıklama yaptı

Gurman’ın aktardığına göre bu üçüncü tablet modelinde M2 yonga seti yerine A14 Bionic işlemci kullanılacakken, diğer özellikler bakımından bu tablet abileri ile benzer yönlere sahip olacak. Tabi bunların hepsinin şimdilik birer iddiadan ibaret olduğunu ve gerçeğin ancak Apple’dan gelecek bir açıklamayla anlaşılacağını da bir kez daha hatırlatalım.

Netflix’in yapım aşamasında 55 oyunu var