HTC Desire Serisinden İki Yeni Telefon Yolda

HTC Desire Serisinden İki Yeni Telefon Yolda

HTC Corporation’ın popüler Desire serisinden A1 ve V2 kod adlarıyla anılan, düşük maliyetli iki yeni telefonu piyasaya sürmeye hazırlandığı belirtiliyor.

Tayvanlı telefon üretici HTC son yıllarda zorlu bir süreçten geçti ve birçok mali çeyrekte istenilenden fazla zarar açıklamaktan kurtulamadı. Ancak firma bu yılın başında piyasaya sürdüğü yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M8 ile büyük başarı yakaladı ve sonunda karlı bir döneme girmeyi başardı. HTC One M8‘in üst düzey bir telefon olarak başarı yakalamasının ardından HTC şimdi de düşük maliyetli HTC Desire serisine yöneliyor.

HTC

HTC One M8 her ne kadar telefon meraklılarından büyük ilgi görmüş olsa da, oldukça maaliyetli bir akıllı telefon olması birçok kullanıcının önünde engel oluyor. Bu kullanıcı kitlesini kaybetmek istemeyen HTC’nin düşük maliyetli iki yeni telefon hazırladığı belirtiliyor. Evleaks hesabı tarafından ortaya çıkarılan bu iki yeni telefonun şimdilik A1 ve V2 kod adlarıyla anıldığı ve HTC Desire serisinin üyeleri olduğu belirtiliyor.

Galaxy S5 İlk Ayında 11 Milyon Satmayı Başardı