Sleeping Dogs Definitive Edition Resmiyet Kazandı

Sleeping Dogs Definitive Edition Resmiyet Kazandı

2012 yılında piyasaya sürülen Sleeping Dogs’u yeni nesile taşıyacak olan Sleeping Dogs Definitive Edition, Square Enix tarafından resmi olarak duyuruldu.

Square Enix ve United Front Games ortaklığıyla geliştirilen Sleeping Dogs, 2012 yılında piyasaya sürülmüş ve oyunseverlere sunduğu açık dünya deneyimi sayesinde ilgiyle karşılanmıştı. Hong Kong şehrini mesken tutan Sleeping Dogs aradan geçen iki yılda kendi hayran kitlesini oluşturmayı başardı ve olası bir devam oyunu için bekleyiş başladı. Kullanıcılar tarafından merakla beklenen bu devam oyunu henüz açıklanmamış olsa da, Sleeping Dogs hayranlarını memnun edecek farklı bir açıklama geldi.

Sleeping_Dogs_Definitive_Edition (1)

Sleeping Dogs‘u yeni nesil konsollara taşımak için yeniden bir araya gelen Square Enix ve United Front Games, bir süredir gündemde olan Sleeping Dogs Definitive Edition‘ı resmi olarak duyurdu. Oyunu yeni nesil konsollara göre yeniden şekillendirmesinin yanı sıra bugüne kadar yayınlanan ek paketleri de içerecek olan Sleeping Dogs Definitive Edition, Ekim ayında PC, PlayStation 4 ve Xbox One’a yönelik olarak satışa sunulacak.

Titanfall İçin 3. Ek Paket Bu Hafta Tanıtılacak