Yeni Harry Potter Filmleri Üçleme Olacak

Fantastic Beasts DG 605

Harry Potter dünyasında geçecek olan Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? filminin yeni bir üçlemeyi başlatabileceği açıklandı.

Hem kitap hem de sinema dünyasının en popüler serilerinden olan Harry Potter’ın beyazperdedeki yolculuğu, 2011 yılında vizyona giren Harry Potter ve Ölüm Yadigarlari: Bölüm 2 filmiyle sona ermişti. Ancak geçtiğimiz yılın Eylül ayında serinin geleceği hakkında konuşan yazar J.K. Rowling, serinin yapımcı stüdyosu Warner Bros’la birlikte yeni Harry Potter filmleri üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı.

Fantastic_Beasts_DG

Serinin yazarı olan J.K. Rowling tarafından kaleme alınan ve Harry Potter serisinin müfredaatında yer alan kitaplardan biri olan Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? kitabından beyazperdeye uyarlanacak olan yeni Harry Potter filmleri hakkında, orijinal serinin öncesinde geçeceği ve Fantastik Canavarlar kitabının kurgusal yazarı Newt Scamander’ın öykülerini anlatacağı açıklanmıştı.

Geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili olarak New York Times’a konuşan Warner Bros yöneticisi Kevin Tsujihara, Fantastik Canavarlar’ı ilk olarak tek film olarak düşünmüş olsalar da bunu bir üçlemeye çevirebileceklerini müjdeledi. Orijinal serinin 70 yıl öncesinde geçecek olan yeni üçlemenin Harry Potter serisine doğrudan bir öncül olmayacağını belirten Tsujihara, iki seri arasındaki bağlantının sadece paylaştıkları büyücüler dünyası olacağını söyledi.

Halo Oyunları Steam’e Taşınmayacak