Harry Potter Geri Dönüyor

Harry

Çocuklar kadar büyüklerin de sevgilisi olan büyücü Harry Potter ve arkadaşları geri dönüyor. Yazar sözünü bozup yeni hikayelere başladı.

Harry Potter serisi çocukları hedefleyerek piyasaya sürülse de büyük küçük herkesi kendine bağlamışı. 8 filmlik seriyle birlikte dünya çapında tanınan Harry Potter karakteri, edebiyat dünyasının en çok satanlar listesindeki yerini uzun süre kaybetmedi. Her yeni kitabı almak için günlerce sıra bekleyen hayranlar yazar J.K Rowling’i zengin etmişti. 7. Kitaptan sonra yazar seriyi noktaladı tüm ısrarlara rağmen yeni Harry Potter öykülerinin gelmeyeceğini söyledi. Büyüklere yönelik kitaplar üzerinde çalıştığını açıklayan Rowling, 2007’den günümüze Harry Potter kadar başarılı işlere imza atamadı. Harry Potter’ın resmi hayran sayfası Pottermore’dan açıklama yapan J.K Rowling sözünden geri dönüyor.

harrypotter

Yıllar sonra Rowling, Harry Potter ile ilgili yeni bir kısa öykü yayınladı. Karakterin 34 yaşında olduğu öykü de, Harry Potter ve arkadaşlarının kitaplardan sonra yaşadıkları hayat anlatılıyor. Hayranlar en çok Harry Potter’ın evliliğini ve gelecekteki yaşantısını merak ediyordu. Yeni öyküye göre Harry hala aynı gözlüğü takıyor ve çocuk gibi giyiniyor. Harry Potter’ın yeni kitaplarının gelme olasılığını artıran bu kısa öykü, yazarın yeni projeleri için umut oldu.

Örümcek Adam Cephesinde İlginç Gelişmeler!