Daniel Radcliffe: Yeniden Harry Potter Olabilirim!

harrypotter

Harry Potter serisinin başrol oyuncusu Daniel Radcliffe, Potter Spin-off’u Fantastic Beasts and Where to Find Them (Fantastik Canavarlar ve Onları Nerede Buluruz) filminin gösterime girmesine birkaç hafta kala ilginç açıklamalarda bulundu.

Daniel Radcliffe, 2000’li yılların başından beri, çok satan fantastik-edebiyat serisinin beyaz cam uyarlamasında rol aldı. Daniel Radcliffe, sekiz Harry Potter filminde baş rolü üstlenirken; milyarlarca dolarlık gişe hasılatında da önemli pay sahibi oldu. Harry Potter, sekizinci film sonrasında emekli oldu ve yazar, şimdiye kadar bir devam yapımından bahsetmedi.

harry potter

Ne var ki bu aşırı karlı projenin potansiyelinin farkında olan Warner Brothers, Potter serisinin Spin-off’u Fantastic Beasts and Where to Find Them’u beyaz cama uyarlıyor. Yapım, Kasım ortasında, dünya çapında gösterime girecek.

Daniel Radcliffe de, zamanlaması manidar bir açıklamaya imza attı. Radcliffe, BBC Radyo’ya verdiği röportajda “Eğer senaryo yeterince güçlü olursa ve filmin başarılı olacağına inanırsam, gelecekteki Harry Potter yapımlarında yer alabilirim. Elbette şartım; gerçekten değerli bir proje olduğunun hissettirilmesi. Harrison Ford, Star Wars’un köken hikayelerinde,  yer almaktan haklı olarak kaçınıyor. Ben de bu tür idealist bir düşünce içindeyim. Ne kadar doğru, ne kadar yanlış, bunu zaman gösterecek.”  ifadelerini kullandı.

Fantastic Beasts and Where to Find Them’un kadrosunda; Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Colin Farrell, Samantha Morton, Ezra Miller, Carmen Ejogo, Faith Wood-Blagrove, Jon Voight ve Ron Perlman gibi usta isimler yer alacak. Filmin yönetmenlik koltuğunda ise beklendiği gibi David Yetes oturacak.

Game of Thrones’un Final Bölümünden Eşsiz Başarı!