Yeni Galaxy Z modelleri ne renk olacak?

Samsung bu yıl rekor satış rakamlarına ulaştı!

Güney Koreli teknoloji devinin üzerinde çalıştığı ve artık çıkışı için geri sayıma geçilen Galaxy Z Fold4 ve Galaxy Z Flip4’ün renk seçenekleri sızdırıldı.

Yeni Galaxy Z modelleri ne renk olacak? Katlanabilir akıllı telefon dünyasının en beğenilen serilerinin başında hiç kuşkusuz Samsung tarafından üretilen Galaxy Fold ve Galaxy Flip geliyor. Kaldı ki Güney Koreli teknoloji devinin katlanabilir akıllı telefon pazarının bayrak taşıyan ismi olduğu düşünüldüğünde, bu durum çok da şaşırtıcı değil.

Yeni Galaxy Z modelleri

Akıllı telefon kullanıcılarının akıllarındaki soru ise belli, yeni modeller hangi özelliklerle gelecek? Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde yapılan bir paylaşımla, Samsung’un yeni Flip modelinde ikinci ekranının boyutunu arttıracağı iddia edilmişti. Güney Koreli şirket bu konu hakkında henüz bir açıklama yapmazken, benzer haberler farklı duyum kanalları tarafından da de teyit edildi. İşte bu haberi ilk servis eden duyumcu, bugün yeni bir sızıntıyla daha karşımızda.

Yeni Galaxy Z modelleri

Yeni Galaxy Z modelleri ne renk olacak?

İddialara göre Samsung, Galaxy Z Fold4’ü 3, Galaxy Z Flip4’ü ise 4 farklı renk seçeneği ile piyasaya sürecek. Buna göre Samsung’un açıldığında tablet formuna bürünebilen devasa katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy Z Fold4’ü satın almak isteyenler bej, siyah ve gri renk seçeneklerinden birini tercih edebilecekler.

Yeni Galaxy Z modelleri

Öte yandan Galaxy Z Flip4’ü almak isteyenler içinse; altın, gri, açık mavi ve açık mor seçenekleri sunulacak. Her iki modelde ortak renk olarak yalnızca gri seçeneği bulunurken, bu renklere ilerleyen dönemlerde farklı alternatiflerin dahil edilebileceğini de hatırlatalım.

Dünyanın en büyük uçağı bir kez daha havalandı