Yeni Galaxy Watch inanılmaz bir özellikle gelecek!

Google Asistan artık Samsung Galaxy Watch 4'te mevcut

Akıllı saat pazarında daha fazla söz sahibi olmak isteyen Samsung, yeni patentler sayesinde istediği hedefe ulaşabilir.

Yeni Galaxy Watch inanılmaz bir özellikle gelecek! Güney Koreli teknoloji devi Samsung, akıllı saatler alanında sürekli yenilikçi fikirlerle karşımıza çıkan bir marka olarak biliniyor. Son olarak şirket, Galaxy Watch için projeksiyon özelliği olan bir patent başvurusu yaptı. Bu yeni tasarım, akıllı saatlerin kullanım alanını genişletebilir.

Samsung, Galaxy Watch için yeni patent aldı

Şirket tarafından yapılan patent başvurusuna göre, Samsung saat kayışına yerleştirilen bir projektör aracılığıyla el yüzeyine görüntülerin yansıtılmasını sağlayacak. Bu yenilik özellikle sürekli hareket halinde olan kullanıcılar için oldukça kullanışlı ve pratik olacak. Ayrıca saatin içindeki sensörler sayesinde yansıtılan görüntünün açısı ve odaklanması otomatik olarak ayarlanabilecek. Ancak, doğru bir görüntü elde edebilmek için bileğinizi düz tutmanız gerekecek.

galaxy watch 5

Yeni Galaxy Watch inanılmaz bir özellikle gelecek!

Samsung‘un bu yeni patent sayesinde akıllı saatlere farklı işlevler eklemesi de mümkün olacak. Patent dosyasında bu cihazın yansıtma ekranında görüntülenen bilgiler, gerçek görüntü modülünde karşınıza çıkan bilgilerden farklı olabilir ifadesi yer alıyor. Bu nedenle, entegre bir kamera ile birlikte bu yeni konsept, saatin görüntülü arama gibi farklı işlevler için de kullanılmasına imkan tanıyabilir.

Samsung eski akıllı saatlere Galaxy Watch 4 özelliklerini getiriyor

Gelecekteki planları doğrultusunda birçok teknoloji devi yeni patent başvuruları yapıyor. Ancak, birçok fikir hayata geçirilmeden önce rafa kaldırılıyor. Samsung’un yeni patentinin Galaxy Watch modellerinde kullanılıp kullanılmayacağı ise henüz net değil. Bu konuda biraz daha beklememiz gerekecek.

Samsung Galaxy S23 FE için tarih verildi