Yeni Galaxy A serisi ilk reklamla karşımızda!

Yeni Galaxy A serisi

Yeni Galaxy A serisi, Galaxy A3, A5, A7 ve A9 ile geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Şimdi telefonlar için ilk reklam yayınlandı.

İlk olarak 2014 yılında karşımıza çıkan Samsung Galaxy A serisi, bu yıl yani 2015’te yenilendi. Telefonun beklenmeyen başarısı, yeni modellerin gelmesinde öncü oldu. Samsung şimi bir reklam filmiyle bu model ailesini ön plana çıkarıyor.

Yeni Galaxy A serisinin ilk reklam filmi!

Telefonlar duyurulduktan sonra herhangi bir şekilde gündeme gelmeyen Samsung, yeni serinin reklam filmiyle karşımıza çıktı. Modeller şimdilik sadece Çin’de satışa çıkmış durumda. Ancak ilerleyen dönemlerde ülkemizde ve diğer bölgelerde de satışa çıkması bekleniyor. Hemen her bütçeye ve ihtiyaca göre farklı çözümler sunan Samsung Galaxy A serisinin yeni üyeleri aşağıdaki şekilde;

  • Samsung Galaxy A3
  • Samsung Galaxy A5
  • Samsung Galaxy A7
  • Samsung Galaxy A9 (Şimdilik Çin’e özel)

Modeller tasarım yönünden Galaxy S6 ve Galaxy Note 5’i aratmıyor. Metal ve camın karışımı gövdeye sahip olan cihazlar son derece şık. Üstelik Galaxy A3 haricinde diğer modellerde Samsung Pay ödeme sisteminin kullanılabilmesi için gerekli donanım desteği mevcut. Yeni Galaxy A serisinin ilk reklam filmi hemen aşağıda. Video ve yeni Galaxy A serisi hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz.

Galaxy S7 Edge rafa kaldırılabilir!