Samsung Galaxy A9’un Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Samsung’un metal gövdeli orta segment akıllı telefon serisi Galaxy A’nın yeni üyesi Samsung Galaxy A9’un ilk resmi görüntüleri ortaya çıktı. Ayrıca telefonun özellikleri de belli oldu.

Samsung’un Galaxy serisine alternatif olarak piyasaya sürdüğü Galaxy A serisi, şimdilik A3, A5 ve A7 olmak üzere üç modele sahip. Ancak bu durum çok yakında değişecek. Bir yandan Galaxy A5 ve A7’nin halefleri üzerinde çalışılırken, bir yandan da Galaxy A9 için hazırlıklar sürüyor. İlk olarak geçtiğimiz aylarda sızan görüntülerle ortaya çıkan Galaxy A9, bu kez de Çin’de yayınlanan reklam görüntüleri sayesinde görüldü.

Galaxy_a9 (1)

Samsung Galaxy A9‘un yayınlanan ilk resmi görüntüleri bu olan reklam karelerinde, telefonun özellikleriyle ilgili bazı detaylar da yer alıyor. İlk olarak 6 inç Super AMOLED ekranıyla Galaxy A9, Galaxy A serisinin en büyük üyesi olacak. Bunun yanı sıra telefon sekiz çekirdekli Snapdragon 620 işlemci ve 3 GB RAM’e sahip olacak. 32 GB depolama alanına sahip olan Galaxy A9’nun hafızası microSD hafıza kartı sayesinde 128 GB’a kadar yükseltilebiliyor. Galaxy A serisinin diğer üyeleri gibi metal bir gövdeye sahip olan telefon 13 megapiksel arka, 8 megapiksel ön kameraya sahip olacak. Samsung Galaxy A9’un önümüzdeki yılın ilk aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Galaxy_a9 (6)

Swatch akıllı saat patentlerini topluyor!