Samsung Galaxy C serisi görüldü!

samsung galaxy serisi

Akıllı telefon üreticisi Samsung, yeni bir seri ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Galaxy C olarak adlandırılacak olan yeni serinin ilk modeli Hindistan’da görüldü.

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, Galaxy A, S, J, E ve Z serilerinden sonra şimdi yeni bir seri ile karşımıza çıkacak. Telefon Hindistan merkezli Zauba’da ilk defa görüldü. İşte detaylar.

Samsung Galaxy C serisi geliyor!

Zauba’nın ithalat-ihracat kayıtlarında görüntülenen model SM-C5000 olarak adlandırılıyor. Bu model numarasında C harfi alışık olmadığımız bir seriyi işaret ediyor. Telefonun ekran boyutu da Zauba’da ortaya çıktı.

Samsung Galaxy C serisinin ilk modelinde 5.2 inç büyüklükte bir ekran olacak. Çin’den Hindistan’a yollanan ürünün değeri de görülüyor. Cihaz 13.625 INR yani yaklaşık 205 Dolar değerinde. Bu yeni gizemli telefondan 4 adet gönderilmiş.

Telefonla ilgili bazı tahminler var. Bunlardan ilki C serisinin sadece Çin’e özel bir seri olacağı yönünde. Ancak Samsung küresel çapta oldukça büyük bir satış ağına sahip. Dolayısıyla diğer ülkelerde de bu telefon satışa çıkacak.

Daha önce Galaxy C5 olarak adlandırılan bir telefon hakkında iddialar ortaya çıkmıştı. Firma 31 Mart tarihinde Hindistan’da bir etkinlik düzenleyecek. Dolayısıyla tüm bu soruların cevapları o etkinlikte verilebilir. Şimdilik elimizde tek bilgi SM-C5000 model koduna sahip bir telefonun görüldüğü. Zauba’da yayınlanan tablonun ekran alıntısına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

samsung-galaxy-c-serisi

Canon’dan 4 yeni iPhone ve iPad uygulaması!