Galaxy A90 Samsung’un ilk R serisi cihazı olacak

galaxy a90

Uzun bir süredir teknoloji gündeminin önemli başlıklarından biri olan Galaxy A90 Samsung’un yeni R serisinin ilk cihazı olacak. İşte konu hakkındaki son detaylar.

Şu aralar Samsung’un hızını yetişmek pek de mümkün değil. Gün geçmiyor ki Güney Koreli teknoloji devinin yeni bir cihaz üzerinde daha çalıştığı ortaya çıkması. Peki neden? Neden birden Samsung aşka gelip model yelpazesini bu derece genişletti?

Aslında bu durumun birkaç nedeni var. Fakat en önemlisi sektörde yaşanan rekabet diyebiliriz. Çinli üreticilerin uygun fiyatlı akıllı telefon modelleriyle rekabet etmek isteyen Samsung, el mahkum bu segmente hitap eden modellerinin sayısını arttırmak zorunda kaldı.

Galaxy A90 başka biri isimle satışa çıkacak

Sızdırılan son bilgilere göre Güney Koreli üretici yakında yeni bir cihaz serisiyle daha teknoloji tutkunlarının karşısına çıkacak.

Şimdilerde A ve M serisi ile orta segmentte önemli bir kitleye hitap eden Samsung’un R serisi ile daha geniş kitlelere ulaşacağı belirtiliyor.

Samsung’un yeni R serisi modelleri orta segmentin üst basamağına hitap edecek. Yani gelecek olan telefonlar A80’den bir tık daha iyi olacak. Zaten R serisinin ilk modelinin de Galaxy A90 olacağı yönünde bazı söylentiler mevcut. A80’in hemen akabinde tanıtılması beklenen Galaxy A90 sırra kalem basmıştı. Görünen o ki Samsung, A90 modelini R serisi ismiyle kullanıma sunacak. Bekleyip göreceğiz.

Google artık tablet üretmeyeceğini açıkladı!