Darksiders Serisi Devam Etmeye Hazırlanıyor

Darksiders Serisi Devam Etmeye Hazırlanıyor

Darksiders serisinin geleceği hakkında konuşan Joe Madureira, serinin henüz sona ermediğini ve yakında önemli gelişmelerin yaşanabileceğini belirtti.

Vigil Games tarafından geliştirilen ve 2010 yılında piyasaya sürülen Darksiders ile başlayan hack and slash serisi, kendine ait bir hayran kitlesi oluşturmayı başarmış ve 2012 yılında piyasaya sürülen devam oyununa yol açmıştı. Ancak ardan geçen yıllarda Darksiders serisi sessiz kaldı ve yayımcı firma THQ‘dan serinin haklarını satın alan Nordic Games yeni bir oyun geliştirmek için harekete geçmedi.

Darksider

Serinin hayranları seriyi devam ettirecek yeni bir oyundan umudunu kesmek üzereyken, serinin kreatif direktörü Joe Madureira’nın bugün yaptığı açıklamalar bu umutları bir kez daha alevlendirdi. Facebook sayfası üzerinden yayınladığı açıklamayla Darksiders serisinin hala hayatta olduğunu müjdeleyen Madureira, Nordic Games‘in seriden yeni bir oyun çıkarmak için kararlı olduğunu ve çok yakında heyecan verici haberlerin oyunseverleri beklediğini belirtti.

Destiny, Halo Hayranlarını Memnun Etmeyi Amaçlıyor