E3 2017’de karşılaşabileceğimiz 5 sürpriz oyun

e3

#İŞBİRLİĞİ

13 – 15 Haziran tarihleri arasında Los Angeles’ta gerçekleşecek olan E3 2017 öncesinde nefesler tutulmuş durumda. Peki bizleri ne gibi sürprizler bekliyor?

Oyun dünyasının en önemli etkinliği olarak gösterilen E3 fuarına artık sayılı günler kaldı. Her sene olduğu gibi bu sene de Los Angeles’ta gerçekleşecek olan E3 2017 interaktif oyun ve eğlence fuarında bir çok yeni yapımın tanıtılması bekleniyor.

Elbette tanıtılacak oyunları birçoğunu zaten biliyoruz. Zira fuara katılacak olan geliştiriciler de şimdiden listelerini bazı mecralar yoluyla, oyun severlerle paylaşmış durumda.

Peki ya E3 2017’de sürpriz olarak karşımıza çıkacak oyunlar? İşte bizleri asıl ilgilendiren nokta burası. Bilindiği üzere her sene E3’te birçok sürprizle karşılaşıyoruz. Genelde bu sürprizler, oyun dünyasına damga vurmuş yapımların, devam oyunlarının duyurusu şeklinde oluyor. En azından şimdiye kadar bu şekilde oldu. Peki bu E3’te en çok hangi oyunların duyurusunu görmeyi isterdik? İşte dünyanın önde gelen bazı oyun mecralarının yaptıkları anketlere göre, E3’te duyurulması istenen 5 oyun.