Yeni Akıllı Saat Halo

akıllısaat

Kısa bir süre önce hayatımıza giren akıllı saatler giyilebilir teknolojinin en önemli ve şu sıralar hayatımıza iyice yerleşen örneklerinden biri haline geldi.
Akıllı saatler artık eskisi gibi değil. Hayatımızın içine daha çok girdi ve iyice benimsenmeye başladı. 2 yıl kadar önce hayatımıza giren giyilebilir teknolojinin en önemli örneği olan akıllı saatler bu zaman dilimde çok yol katetse de yine de istenilen seviyeye gelinemedi. Üretici firmaların olayın üzerinde oldukça fazla emek harcadıkları aşikar. Akıllı saatlerde yapılan en büyük yanlışın bizim bildiğimiz kol saatlerinden çok daha farklı bir tasarıma sahip olması.

Yıllardır taktığımız ve gördüğümüz saatlerden çok farklı bir yapıda tasarlanan akıllı saatler insanların gözüne farklı geliyor.Şimdi ise karşınızda klasik saatlere en çok benzeyen akıllı saat:Halo. Halo iki farklı karaktere sahip olabiliyor.İstediğiniz de akıllı saat istediğinizde klasik saat.Saatin teknik özelliklerinde ise 512MB RAM ve 4GB dahili depolama alanı bulunuyor.Halo Android Wear işletim sistemine sahip.

Dünyanın En Değerli Markası Apple Oldu