Son dönemin en popüler akıllı saatleri

2015 akilli saat modelleri

#İŞBİRLİĞİ

Akıllı saatler hızla yaygınlaşmaya devam ediyor. Peki hepsini bir arada görmek ve karşılaştırma yapmak ister misiniz? Bu yazımızda 2015 yılına damga vuran akıllı saatleri sizler için derledik. İlerleyen sayfalarda akıllı saat modellerini görebilirsiniz.

2015-akilli-saat-modelleri

Motorola, Samsung, Apple, Sony, Asus, Apple ve LG gibi markaların son dönemde en çok üzerinde durdukları konu akıllı saatler. Giyilebilir teknolojilerin hızla yaygınlaşmasıyla birlikte gündeme gelen akıllı saatler, akıllı telefonlarla iletişim kurmaları, sportif ve gündelik faaliyetleri kayıt altına almaları ile dikkat çekiyor.

Telefonunuza gelen bildirimleri görmek, günlük kaç adım attığınızı hesaplamak, sportif faaliyetlerinizi kayıt altına almak ve nabız, vücut sıcaklığı gibi değerlerinizi görmek için akıllı saatler raflarda yer alıyor. Kimi kullanıcılar için bir lüks, kimileri için ise bir ihtiyaç olan akıllı saatler öyle veya böyle yaygınlaşmaya devam ediyor. Teknoloji gündemine bakarsak ilerleyen dönemde daha da yaygınlaşmasını beklemek yanlış olmaz. Tamda bu sebepten dolayı IFA 2015’ten önce 2014 ve 2015 yıllarına damgasını vurmuş akıllı saat modellerini sizler için bir araya getirdik.

Giyilebilir teknolojilere meraklıysanız, ilerleyen sayfalarda 6 farklı markanın farklı akıllı saat modellerini bulabilirsiniz. Bu listeye eklemek istediğiniz modeller için yorum bölümünü kullanabilirsiniz.