Xperia Z3 Tablet Compact Sızdı

sony xpera z2 tablet11

Sony, IFA’da Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact’ın yanında Xperia Z3 Tablet Compact’ıda tanıtabilir.

Sony Xperia Z serisi ile akıllı telefon dünyasın adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. Şirket ortaya çıkardığı iddialı cihazlarının yanı sıra bu cihazları art arda çıkarmasıyla da akıllı telefon pazarında farkını ortaya koyuyor. Japon teknoloji devinin şuan ki amiral gemisi modeli Xperia Z2’nin üstünden çok bir zaman geçmemiş olmasına rağmen şirketin önümüzdeki ay düzenlenecek IFA etkinliğinde Xperia Z3’ü görücüye çıkaracağı söyleniyor.

 

gsmarena_001 (1)

 

Sony’nin Berlin’de düzenlenecek IFA etkinliğinde Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact’ı tanıtması bekleniyor. Bu cihazlar hakkında daha öncede birçok sızıntı yaşanmıştı ancak son olarak ortaya çıkan sızıntıya göre IFA kapsamında Xperia Z3 Tablet Compact’da tanıtılabilir. Bu söylentinin ortaya çıkmasını nedeni ise Sony’nin bazı döküman listelerinde Xperia Z3 Tablet Compact cihazının adının geçmesi.

Eğer gelen haberler doğru ise Sony sonunda küçük tablet pazarına da giriş yapıyor diyebiliriz.

Xperia Z3 Tablet Compact’ın 7 veya 8 inç Full HD bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. Cihazda muhtemelen Qualcomm Snapdragon 801 işlemci ve 3 GB’ın altında RAM bulunacağı da ön görülüyor. Cihazın arka kamerasının ise 20.7 megapiksel olması bekleniyor.

Orta Seviye Huawei Bir Cihaz Görüntülendi