Xperia XZ3 tasarımı ile karşımıza çıktı!

Xperia XZ3

Sony’nin yeni amiral gemisi modeli Xperia XZ3 kanlı canlı sızdı. Xperia XZ3 beklendiği gibi iki arka kamera ile gelecek gibi görünüyor. İşte Xperia XZ3 detayları!

Android telefon pazarında zor günler Sony, Xperia XZ2 modeli ile biraz toplamıştı. Japon devinin Xperia XZ2 ile başlayan yükselişini seneye tanıtacağı Xperia XZ3 modeli ile devam ettirmesi bekleniyordu. Bugün ise XZ3 için ilk bilgiler ortaya çıktı. Hem de ne bilgiler. XZ3 şimdiden kanlı canlı sızdı!

Xperia XZ3 nasıl olacak?

Sony’nin 2019 yılı amiral gemisi gücünü Qualcomm’un Snapdragon 845 yonga setinden alacak. 6 GB RAM ile gelecek olan telefonda 64 GB ve 128 GB dahili depolama birimi yer alacak. Sony, son yılların modasına uyacak ve yeni amiral gemisinde çift kamera kurulumuna yer verecek.

Telefonda 19 Megapiksel + 12 Megapiksel çözünürlüğünde çift kamera kurulumun yer alması bekleniyor. Cihazın ön bölümünde ise 13 Megapiksellik selfie kamerası bulunabilir. Tasarımsal açıdan selefi ile birebir aynı olan yeni amiral gemisi, yine çerçeveli bir ekran ile gelecek.

Xperia için Android P müjdesi!

Tasarımı ile komple karşımıza çıkan XZ3, maalesef ki tam ekran ile gelmeyecek. Rakiplerinin gittiği yoldan gitmeyerek popüler kültürü benimseyenlere hitap edemeyen Sony’nin işi, bu yılda da zor olacak gibi görünüyor.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve sizleri XZ3 ile baş başa bırakalım.

Xperia XZ3