Xperia için Android P müjdesi!

PixelSnap 2018 06 12 at 11.47.57

Xperia için Android P güncellemeleri başladı. Beta sürecinde şimdi de Xperia XZ2 Android P Beta 2 güncellemesine kavuştu. Peki, bu güncelleme neler getiriyor?

Google, Android kullanım oranlarında yaşadığı sorunu çözmek için bu yıl çok güzel bir hamle yaptı. Geç gelen bu hamle ile Google en yeni Android sürümü olan Android P’yi, Pixel modellerinin yanında 3. parti üreticilere de sunmuştu.

Android P Beta kapsamında Essential Phone, Nokia 7 Plus, OnePlus 6, Oppo R15 Pro, Sony Xperia XZ2, Vivo X21UD, Vivo X21 ve Xiaomi Mi Mix modelleri de güncellemeyi alacaktı.

Xperia XZ2 için Android P Beta 2 çıktı!

Google’ın geçtiğimiz günlerde Pixel modellerine Android P Beta 2’yi sunmasının ardından, Sony de boş durmadı. Sony, Xperia XZ2 modeli için Android P Beta 2 sürümünü yayınladı. Peki, bu sürüm ile neler değişiyor?

Kararlılık ve performans iyileştirmesinin yapıldığı Android P Beta 2 ile bir adet yeni özellik geliyor Smart Replies yani akıllı yanıtlama özelliği kullanıma sunuldu.

Smart Replies sayesinde; bildirim merkezinden, gelen mesajların içeriğine göre önerilen hızlı yanıtları kullanabileceksiniz.

Xperia

Android P Beta 2 nasıl yüklenir?

  1. Adım: Android Beta sayfasından Google hesabınız ile giriş yapın.
  2. Adım: Pixel, Pixel XL, Pixel 2 ve Pixel 2 XL modellerine sahipseniz, Uygun cihazlarınız bölümünde kullandığınız telefonu göreceksiniz. Burada sahip olduğunuz ve yüklemek istediğiniz telefonu seçin.
  3. Adım: Şartlar ve koşulları okuyun ve kabul edin. Burada tüm verilerin silineceğini söylüyor. Bu yüzden önce yedek alın.
  4. Adım: Kayıt işlemini tamamladıktan sonra telefonunuza Android P Beta programına kayıt olundu güncellemeyi yüklemek ister misiniz? şeklinde bir uyarı gelecek. Eğer bu uyarı görünmüyorsa; Ayarlar>Sistem>Yazılım Güncelleme bölümünden güncellemeyi denetleyin.
  5. Adım: Android P Beta güncellemesi, Yazılım Güncelleme bölümünde göründüğünde 1.2 GB büyüklüğündeki indirme işlemini başlatın.