Xiaomi yeni robot süpürge modeller ile şov yaptı!

iRobot Roomba robot süpürge

Çinli teknoloji devi Xiaomi tarafından geliştirilen ve yakın zamanda anakarada duyurulan E10 robot süpürge modeli şimdi de global pazarlardaki yerini alıyor.

Xiaomi yeni robot süpürge modeller ile şov yaptı! Xiaomi, uluslararası web sitesinde E10 robot süpürgesini satışa sundu. Bu robot süpürge, uluslararası web sitesinde satışa sunulan X10 Robot Süpürge’den daha ucuz bir fiyata geliyor. Xiaomi Robot Süpürge E10, 4.000 Pa emiş gücüne sahip. Ürün, Güneydoğu Asya’daki bazı pazarlarda zaten satışa sunulmuş vaziyette.

Robot Elektrikli Süpürgede yeni dönem! Fütüristik konsept duyuruldu

Xiaomi E10 Robot Süpürge, geçtiğimiz hafta piyasaya sürülen modellerle benzer bir tasarım mimarisine sahip. Ancak, bazı özellikleri küçültülmüş ve fiyatı düşürülmüş bir versiyonu olarak gelir. E10, evinizin çeşitli alanlarında gezinmeyi mümkün kılan birkaç sensörle birlikte gelir. Bu cihaz İnce ve kompakt bir üründür ve 8 cm yüksekliği ile mobilyaların altında hareket edebilir. Engellerden kaçınabilir ve işlemi için verimli bir yol planlayabilir. Robot, temizlik ilerlemesi hakkında sesli güncellemeler sağlayabilir ve Mi Home uygulaması aracılığıyla kontrol edilebilir.

Xiaomi, 204 $ fiyatıyla MIJIA 2C Robot Süpürge'yi piyasaya sürdü

Xiaomi yeni robot süpürge modeller ile şov yaptı!

Robot Süpürge E10, Amazon Alexa veya Google Assistant’tan sesli komutları destekler. 2.600mAh bataryaya sahip olan bu süpürge, bataryası tükendiğinde akıllıca şarj istasyonuna geri dönebilir. Xiaomi’nin kendinden boşaltma yuvasına sahip X10 Robot Süpürge’si de bulunmaktadır.

realme TechLife Robot Supurge 2

E10 şu anda Malezya’da RM 899 (~203 $) perakende satış fiyatı ile satılıyor. E10’un Asya dışındaki birkaç pazarda da mevcut olması bekleniyor. Başka pazarlar için beklenen çıkış ayrıntıları yakın zamanda açıklanabilir. Xiaomi yeni robot süpürge modeller ile şov yaptı!

Android parlak ışık sorunu sonunda çözülüyor!