Xiaomi Civi 2s özellikleri ilk defa ortaya çıktı

xiaomi civi 1 1

Bir süredir adı sızıntılarla yayılan yeni Xiaomi modeli Civi 2s bu defa kendisini açığa çıkarmış olabilir. İşte yeni model hakkındaki son detaylar.

Xiaomi Civi 2s özellikleri ilk defa ortaya çıktı. Çin MIIT otoritesi tarafından radyo onayı alarak bir Xiaomi cihazının geliştirilmekte olduğu doğrulandı. Model numarası 23046PNC9C olan cihazın ismi henüz resmi olarak açıklanmasa da, bu telefonun yeni Xiaomi Civi serisinin bir parçası olacağı tahmin ediliyor.

xiaomi civi 2

Sızdırılan bilgilere göre, Xiaomi Civi telefonunun oldukça ince bir tasarıma sahip olacağı söyleniyor. Cihazın ön yüzünde, kavisli kenarları olan ve 120Hz tazeleme hızı sunan bir AMOLED panel yer alacak. Ayrıca, bu alanda pilli bir kesik de olacak ve iki adet 32 megapiksel ön kamera barındıracak.

xiaomi civi 1 1

Xiaomi Civi 2s özellikleri ilk defa ortaya çıktı

Cihazın arka yüzünde, üçlü bir kamera ünitesi yer alacak. Ana kamera, OIS özellikli bir Sony IMX800 olacak. Cihazda Full HD+ çözünürlük destekleyen bir ekran yer alacak. Daha önceki tüm Xiaomi Civi telefonlarında Qualcomm yonga setleri kullanılırken, bu sefer Dimensity 8200 yonga setinin kullanılması bekleniyor. Cihazın diğer özellikleri ise henüz bilinmiyor.

xiaomi civi 1

23046PNC9C model numaralı cihazın pazarlama adı henüz kesinleşmedi. Bazı raporlar, yeni Civi cihazının Xiaomi Civi 3 olarak adlandırılacağını söylerken, diğer bazı raporlar, bu cihazın, 2022 Eylül ayında piyasaya sürülen Xiaomi Civi 2‘nin bir yükseltme sürümü olabileceğini ve Xiaomi Civi 2s olarak piyasaya sürülebileceğini öngörüyor. Cihazın diğer özellikleri ve pazarlama adı hakkında daha fazla bilgi için ileriki günlerdeki raporlar bekleniyor. Xiaomi Civi 2s özellikleri ilk defa ortaya çıktı.

Apple beklenen haberi duyurdu!