Xiaomi, yeni Master Serisi 86 İnç Mini LED TV’yi tanıttı

Xiaomi, yeni televizyonunu duyurdu. Firmanın Master serisine eklenen televizyon kullanıcıları memnun edecek özelliklerle geliyor.

Xiaomi’nin “Master” serisine eklenen 86 inçlik ekran, Mini LED teknolojisini kullanıyor ve geleneksel LED arka aydınlatmaya kıyasla geniş renk gamı, yüksek kontrast ve rafine dinamik bölümleme gibi önemli donanım avantajları sunuyor. Eşzamanlı olarak Xiaomi, bu TV için kendi geliştirdiği yepyeni bir motor uygulayarak görüntü kalitesi algoritmasını tamamen yeniden yapılandırdı ve profesyonel düzeyde renk doğruluğu sağladı. Bu, Master 86 inç Mini LED TV’yi renk doğruluğu ve görüntü kalitesi açısından Xiaomi’nin televizyon serisinin zirvesi yapıyor.

Xiaomi

Xiaomi ekosisteminin bir parçası olan TV, aynı zamanda şirketin tescilli “çoklu ekran renk tutarlılığı” teknolojisine sahip. Cihaz aynı zamanda akıllı telefonlar ve tabletler arasında tutarlı renkli görüntüsü sağlayabiliyor. Bu, akıllı telefonlardan veya tabletlerden ekran yansıtma yapılırken renk tutarsızlıklarının neden olduğu görüntü sorunlarının da önüne geçmiş oluyor. Kısacası telefon veya tabletten ekran yansıtırken hiçbir kalite düşüklüğü yaşatmıyor.

Şu anda mevcut olan bilgilere göre,  Master 86 inç Mini LED TV, hem donanım hem de yazılımda gözle görülür yükseltmelerden geçti. Birinci sınıf bir TV ürünü olarak, ses kalitesi ve tepki süresi gibi konulardaki performans da çok önemlidir. Firma, TV’nin bu alanlardaki performansını henüz açıklamasa da hayran bırakması bekleniyor.  Master 86 inç Mini LED TV, 13 Ultra ve Mi Band 8 gibi diğer yeni ürünlerin yanı sıra 18 Nisan’da düzenlenecek bir lansman etkinliğinde tanıtılacak.

Eski iPhone’lar ve iPad’ler için iOS 15.7.5 güncellemesi yayınlandı