Samsung, 98 inç Q80Z TV’yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor

hht

Samsung ürün yelpazesini genişletiyor. Şirket, akıllı TV pazarına yeni ürününü kattı.  Samsung yeni bir 98 inç Q80Z TV’yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Samsung, en yeni televizyon ürünü Q80Z’yi tanıttı. Cihaz şu an sadece Asya pazarında satışa sunulurken küresel pazarda farklı bir isimle yakın bir zamanda tanıtılması bekleniyor. Akıllı televizyon 98 inçlik ekran boyutuylu kullanıcıların karşısına çıkarken tv için ön siparişler kullanıma açılmış durumda. Ön sipariş veren müşteriler, HW-Q99B ses çubuğu, 55 inç Neo QLED TV veya Galaxy Z Flip 4 akıllı telefon arasından ücretsiz bir hediye seçme seçeneğine sahip.

Q80Z TV

Q80Z TV, Samsung’un en büyük QLED TV’sidir ve önceki modellere göre bir dizi iyileştirmeye sahip. En dikkate değer gelişme, daha derin siyahlar ve daha parlak beyazlar üretmek için mini LED arka aydınlatma kullanan yeni Quantum Matrix Pro ekranın kullanılması diyebiliriz. TV ayrıca, görüntü kalitesini iyileştiren ve düşük çözünürlüklü içeriği yükselten yeni bir AI işlemciye sahip.

Q80Z sadece etkileyici görüntü kalitesine değil, aynı zamanda mükemmel ses performansına da sahiptir. TV, güçlü, sürükleyici ses sağlayan 4.2.2 kanallı bir hoparlör sistemi ile donatılmıştır. Ses sistemi ayrıca Dolby Atmos ve DTS:X surround ses formatlarıyla da uyumlu. 

İşte Samsung Q80Z TV’nin temel özelliklerinden bazıları:

  • 98 inç ekran boyutu
  • Mini LED arkadan aydınlatmalı Quantum Matrix Pro ekran
  • Gelişmiş görüntü kalitesi için AI işlemci
  • Dolby Atmos ve DTS:X destekli 4.2.2 kanallı hoparlör sistemi

Google Pixel 8 Pro yerleşik termometre ile gelecek