Xiaomi yeni akıllı televizyon modelini satışa sundu

xiaomi mi tv 4 a

Son zamanlarda akıllı televizyon sektörüne olan ilgisini arttıran Xiaomi, yeni cihazıyla bu durumu bir kez daha göstermiş oldu.

Xiaomi yeni akıllı televizyon modelini satışa sundu. Çinli teknoloji devi Xiaomi, iki yeni televizyon modelini piyasaya sürdü. Yeni ürünler Xiaomi TV S75 ve S65 olarak adlandırılıyor ve 75 ve 65 inç ekran boyutlarına sahipler. İki televizyon da farklı ekran boyutları dışında aynı özelliklere sahip.

Xiaomi Mi TV 4A 40 Horizon Edition duyuruldu

Xiaomi TV S75 ve S65, dört tarafta ince çerçevelere sahip 75 ve 65 inç ekranlarla geliyorlar. Televizyonlar, 3.840 x 2.160 piksel 4K çözünürlüğü sunuyorlar. Cihazlar 144Hz tazeleme hızı, HDR10 desteği, %94 DCI-P3 renk gamı ve MEMC özelliklerini barındırıyor.

Ses konusunda, Xiaomi TV S75 ve S65, 25W ses çıkışı sağlayan çift stereo hoparlörlerle donatılmış durumda. Cihazlar Dolby Vision Atmos ve DTS: X özelliklerini de barındırıyorlar. Ayrıca, televizyonlar, sesli komutlar vererek eller serbest kontrol sağlayan uzak alan mikrofonlarına sahip.

Xiaomi Mi TV 4A 40 Horizon Edition duyuruldu

Xiaomi yeni akıllı televizyon modelini satışa sundu

Xiaomi TV S75 ve S65’in altında, dört çekirdekli bir Cortex-A73 işlemci, 3GB RAM ve 32GB dahili depolama yer alıyor. Televizyonlar, MIUI TV üzerinde çalışıyor ve çeşitli yerleşik uygulamalar ve diğer akıllı ev cihazlarını kontrol etme özelliği sunuyor. Xiaomi TV S75 ve S65, değişken tazeleme hızı, otomatik düşük gecikme modu ve AMD Freesync özelliklerini de içeriyor.

xiaomi mi tv 4 a

Xiaomi TV S75 ve S65’in bağlantı seçenekleri arasında WiFi-6, üç HDMI 2.1 bağlantı noktası, iki adet USB 3.0 bağlantı noktası, Ethernet bağlantı noktası, Bluetooth 5.2, IR Blaster ve NFC yer alıyor. Xiaomi yeni akıllı televizyon modelini satışa sundu.

Ford yeni elektrikli SUV’unu tanıttı