Xiaomi UWB ve ekran altı kameralı amiral gemisi üzerinde çalışıyor

Xiaomi UWB ve ekran altı kameralı amiral gemisi üzerinde çalışıyor

Sızdıran Digital Chat Station’dan gelen bir rapora inanılırsa, Xiaomi, Xiaomi MI 11 Ultra ile aynı kalibrede bir amiral gemisi piyasaya sürmeyi planlıyor. Bir Weibo gönderisine göre, yeni amiral gemisi UWB (Ultra geniş bant) izleme teknolojisine ve ekran altı selfie kamerasına sahip olacak.

UWB, hem Apple hem de Samsung’un en yeni amiral gemisi cihazlarında yer alıyor. Samsung SmartTag ve Apple AirTag, sırasıyla Galaxy S21 ve iPhone 12’yi kullanarak hassas izleme için bu teknolojiyi kullanıyor. Xiaomi, UWB uyumlu, izlenebilir aksesuarları tanıtmayı planlıyor olabilir. Xiaomi amiral gemisi, Mi 11 Ultra‘lar kadar (daha fazla olmasa da) etkileyici bir kamera kurulumuna sahip olacak. Ayrıca cihaz, 70W hızlı kablosuz şarj desteği ile 120W kablolu hızlı şarj özelliğine sahip olabilir.

Xiaomi UWB ve ekran altı kameralı amiral gemisi üzerinde çalışıyor

Yeni sızıntılarda, Xiaomi’nin 2021 ürün döngüsünün geri kalanı için büyük planlarına işaret eden gizemli yeni bir akıllı telefon ortaya çıktı. Sızıntıyı yapan Digital Chat Station’a göre, söz konusu cihaz, dikkat çeken son derece trend özellikleri destekleyecek. Bunlar, özellikle şimdi rakip Samsung Galaxy Z Fold3’e yöneldiği için, OEM’in ilk katlanabilir akıllı telefonunun özelliklerine çok iyi uyabilecek bir ekran altı selfie kamerası (veya UDC) içeriyor. Bununla birlikte, M2106118C model numarasına sahip olabilecek farklı bir Xiaomi cihazına yönelik olduğu bildiriliyor. Bu telefon aynı zamanda şu anda dünyanın Samsung Galaxy S21 Ultras ve iPhone 12’lerini süpüren UWB’yi desteklemek için lanse edildi. Ayrıca, yeni sızıntı, bu teknolojiye sahip yeni bir Xiaomi ekosistemi veya karma gerçeklik ürünleri turuna çok belli belirsiz ipuçları da sundu.

iPad mini sıradaki modeli için detaylar sızdırıldı!