Xiaomi Mi Note 10 Türkiye’ye ne zaman gelecek?

mi note 10 1

Xiaomi’nin 5 Kasım’da düzenleyeceği özel etkinlikte tanıtılacak olan Mi Note 10 Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak? İşte Xiaomi Mi Note 10 Türkiye çıkış tarihi hakkındaki detaylar.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hayli geniş bir müşteri kitlesine hitap eden Xiaomi, 5 Kasım’da özel bir etkinlik düzenleyecek. Çinli üretici düzenleyeceği özel etkinlikte Mi CC9 Pro, Mi Note 10, Mi Watch ve Mi TV modellerini tanıtacak.

Tanıtılacak olan cihazlar arasında en çok merak edilen modellerden birisi de Xiaomi Mi Note 10. Uzun süredir Note serisi için yeni bir model çıkarmayan Xiaomi, 5 Kasımda Mi Note10 modeli ile teknoloji tutkunlarının karşısına çıkacak.

108MP’lik ana kamerası ve 5X telefoto lensi ile dikkatleri üzerine çeken Mi Note 10’un Avrupa’daki satış tarihi de ortaya çıktı.

mi note 10 2

Xiaomi Polonya’nın sitesinde yer alan bilgiye göre Mi Note10 14 Kasım’da satışa sunulacak. Muhtemelen Mi Note 10’un ülkemizdeki çıkış tarihi de Kasım ayında gerçekleşecektir. Çünkü Xiaomi, global pazarda satışa sunduğu ürünleri ülkemizde de eş zamanlı olarak satışa sunuyor.

Huawei rakiplerine fark attı