Xiaomi SU7’nun Hibrit Versiyonu Çıkabilir

Xiaomi SU7

Elektrikli otomobil pazarına etkileyici bir giriş yapan Xiaomi, adeta yok satan Xiaomi SU7’nin bir de hibrit versiyonunu çıkarabilir.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, aralık ayında tanıttığı ilk elektrikli otomobili SU7’yi kısa süre önce satışa çıkardı. Kullanıcılar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan SU7 öyle büyük ilgi gördü ki şirketin stokları anında tükendi. Yoğun talebe ayak uydurmakta zorlanan şirket, sipariş verenlerin teslimatlarını anca aylar sonra yapabilecek.

Ancak bu yoğun ilgi, Çinli teknoloji devini cesaretlendirdi. Elektrikli otomobil alanında büyük başarı yakalayabileceğini kanıtlayan şirket, üretim kapasitesini hızla arttırmak için düğmeye bastı. Bunun sonucunda bugün artık yılda 120 bin SU7 üretecek noktaya geldi. Öte yandan şirket SUV olacağı söylenen ikinci otomobili için de çalışmalara başladı. Ancak görünen o ki şirketin hazırlık aşamasındaki tek yeni modeli bu değil. Çünkü gelen son bilgiler, şirketin bir de Xiaomi SU7’nin hibrit versiyonunu çıkarabileceğini gösteriyor.

Xiaomi SU7 4

Bir Xiaomi yöneticisinin bu hafta paylaştığı bir ekran görüntüsü, yanlışlıkla bazı planları ortaya saçmasına sebep oldu. İşte hibrit SU7 ihtimali de bu ekran görüntüsüyle ortaya çıktı. Çünkü bu belgede, şirketin hibrit bir otomobil üzerinde çalıştığı görülüyor. Şirketin hazırlık aşamasındaki yeni otomobilinin tamamen elektrikli bir SUV olacağı artık neredeyse kesinleşmiş durumda. Bu yüzden o direk eleniyor. Geriye kalan üçüncü bir model de olmadığı için, en olası ihtimal, Xiaomi SU7’nin bir hibrit modelinin çıkarılması gibi duruyor.

Bu hibrit versiyon, tahmin edeceğiniz gibi daha uzun bir menzil sunacaktır. Bu da Su7’nin daha da geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmasını sağlayabilir.

Epic Games’te Haftanın Ücretsiz Oyunu Belli Oldu