Xiaomi Smart Band 9 yakın zamanda piyasaya sürülebilir

xiaomi smart band 9

Xiaomi Smart Band 9 yakın zamanda piyasaya çıkabilir. Çin’in önde gelen teknoloji firması, Smart Band 8’i 2023 yılında duyurmuştu ve halefinin yakın zamanda piyasaya sürüleceği yönünde bilgiler gelmeye başladı.

Xiaomi Smart Band 8, Always on Display (sürekli açık ekran) sunan 1,6 inç AMOLED panelle duyurulmuştu. Yeni cihaz ise  daha uzun bir ekranla karşımıza çıkabilir.  Şu an için resmi bir açıklama bulunmamakla birlikte Smart Band 9 oval bir ekran da sunabilir. Benzer şekilde, pil paketi bile 190mAh pil paketiyle çalışan önceki modele göre daha güçlü gelecek. Bu, uzun pil ömrü sunacağı anlamına geliyor.

Xiaomi Smart Band 9

Smart Band 8, sağlık ve fitness için çeşitli takip cihazlarıyla piyasaya sürülmüştü. SpO2 kan oksijen haritalaması, uyku takibi, kalp atış hızı takibi, kadınlarda adet döngüsü takibi ve VO2 stres seviyeleri haritalaması ile birlikte geldi. Fitness için 150’den fazla spor modunu destekler; bunlar arasında boks eylemi sırasında somatik duyular veya somatosensör sistemlerle ilgili verileri izlemenizi sağlayan İnteraktif Boks Modu da bulunuyor. Xiaomi Smart Band 9’unun da bu izleyiciyi yine sunması bekleniyor.

Şirket Xiaomi Smart Band 9’u dünya çapında piyasaya sürecek. Smart Band 8, Avrupa gibi bölgelere çıkışı biraz gecikmişti, ancak bu sefer daha erken bir şekilde Avrupa pazarında olacak. Cihazın çıkış tarihi tam olarak belli değil ancak 39 ile 45 dolar arasında bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

Huawei Pura 70 serisi dengeleri değiştirebilir