Xiaomi Smart Band 9 Pro İşte Böyle Görünüyor

Xiaomi, Haziran ayında Apple'ı solladı

Xiaomi akıllı bileklik veya saat söz konusu olduğunda hiç vakit kaybetmiyor. Ufukta Xiaomi Smart Band 9 Pro göründü. Akıllı bilekliğin render görselleri sızdırıldı. İşte detaylar…

Smart Band 8 Pro’nun çıkmasının üzerinden henüz bir yıl geçmemişken Xiaomi Smart Band 9 Pro kendini gösterdi. Zaten bileklikle ilgili raporlar vardı, ancak son dönemde yaşanan bazı gelişmeler yeni bilekliğin yakın zamanda tanıtılma ihtimalini kuvvetlendiriyor. Gelelim haberimize, Ytechb sitesi tarafından Smart Band 9 Pro’nun sızıntı görselleri paylaşıldı.

Xiaomi Smart Band 9 Pro

Görsellerden doğru ayrıntıları ayırt etmek biraz zor. Ama Xiaomi Smart Band 9 Pro hafif kıvrımlı bir ekrana sahip gibi görünüyor. Şu anda satışta olan Smart Band 8 Pro’da düz ekran yer alıyor. Bununla birlikte Band 8 Pro’da gövdesi parlak dururken, Smart Band 9 Pro’nun gövdesi daha mat. Tüm bunlara ek olarak yeni bilekliğin tokası da yenilenmiş.

Xiaomi Smart Band 9 Pro

Sızıntı görsellere göre Smart Band 9 Pro’nun siyah, gümüş ve altın olmak üzere üç renk seçeneği var. Yine de bu sızıntılar gerçek mi sahte mi belli değil. Çünkü geçtiğimiz yıllarda Xiaomi’nin bazı ürünleri sızıntılara kıyasla biraz daha farklı çıkmıştı. Ama Band 9 Pro’nun Smart Band 8 Pro’dan çok farklı olması beklenmiyor. Biraz daha yenilik içerecektir, fakat arada dağlar tepeler kadar da büyük fark olmayacaktır. Şimdilik elimizdeki bilgiler bu kadarla sınırlı. Başka dedikodular duyarsak sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

The Running Man Remake’in Vizyon Tarihi Açıklandı