Xiaomi Smart Band 8 yeni versiyonu ile dikkat çekiyor

xiaomi band 7

Çinli teknoloji devi Xiaomi tarafından geliştirilen yeni Smart Band 8 varyantı özellikle kadınları hedef alıyor.

Xiaomi Smart Band 8 yeni versiyonu ile dikkat çekiyor. Xiaomi, Nisan ayında, Xiaomi 13 Ultra akıllı telefonunun yanında Xiaomi Smart Band 8’i de piyasaya sürdü. Bu giyilebilir teknoloji ürünü, çok sayıda kayış seçeneğiyle uyumlu olan yeni bir tasarımla geldi. Üstelik bu sekizinci nesil fitness takip cihazı, bir kolye gibi de takılabiliyor.

Xiaomi Mi Smart Band 6, kullanışlı bir güncelleme aldı

Bir ay kadar sonra, Xiaomi Smart Band 8’in açık altın renk seçeneği Çin’deki raflarda yerini aldı. Bu sürüm özellikle kadın kullanıcıları hedef alırken, standart olarak resmi kolye bileziği ve NFC özelliğini sunuyor. Bu versiyonu, Çin’deki Mi.com sitesinden 299 CNY (yaklaşık 43$) karşılığında satın alabilirsiniz.

Donanım özelliklerine baktığımızda, giyilebilir cihazın 60Hz yenileme hızını destekleyen, 600 nit maksimum parlaklık, sürekli açık ekran modu ve çoklu saat yüzü desteği olan 1.6 inçlik yuvarlak AMOLED bir ekranı bulunuyor. Ayrıca, cihaz 50 metreye kadar suya karşı dayanıklı.

Xiaomi Smart Band 7 Pro

Xiaomi Smart Band 8 yeni versiyonu ile dikkat çekiyor

Sağlık özelliklerine gelince, Xiaomi Smart Band 8 kalp atış hızı izleme, kan oksijen seviyesi izleme, uyku takibi ve adet döngüsü takibi gibi özellikler sunuyor. Stres seviyelerini ve VO2 Max’ı ölçebilme yeteneği de mevcut. Ek olarak, fitness takip cihazı Etkileşimli Boks Modu’nu içeriyor; bu özellik sayesinde, boks aktiviteleri sırasında somatik duyular veya somatosensör sistemlerle ilgili verileri takip etmek mümkün.

xiaomi smart band 7 pro 2

Xiaomi Smart Band 8, kullanıcılarına Sudoku ve 2048 gibi dahili oyunlar sunuyor. Ayrıca, bildirimler, hava durumu güncellemeleri ve daha fazlası gibi kullanışlı özellikler de bulunuyor. Tek bir şarjla 16 güne kadar kullanım süresi sağlayan 190mAh batarya birimiyle çalışan fitness takip cihazının standart NFC versiyonu Çin’de 279 CNY (yaklaşık 40$) fiyatla satışa sunuldu. Xiaomi Smart Band 8 yeni versiyonu ile dikkat çekiyor.

Hollow Knight: Silksong da ertelendi