Oppo A55 4G sızdırıldı! İşte özellikleri

oppo a54

Kısa süre önce A55’in 5G’li versiyonunu satışa sunan Oppo şimdi de 4G’li versiyon için kolları sıvadı. A55 4G, 5G’li versiyona göre daha uygun bir fiyat etiketine sahip olacak. İşte detaylar.

Oppo A55 4G sızdırıldı! İşte özellikleri. Akıllı telefon pazarındaki yükselen isimlerden biri olan Oppo model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Çinli üretici geçtiğimiz günlerde A55 5G modelini satışa sunmuştu. Şimdi ise A55’in 4G’li versiyonu satışa çıkıyor.

4G destekli modelde MediaTek tarafından geliştirilmiş olan G serisi bir yonga seti kullanılacak. Aynı 5G destekli modelde olduğu gibi 4G destekli modelde de 50MP’lik ana kamera bulunuyor. Buna 2 x 2MP’lik bir makro kamera eşlik ediyor.

Oppo A55 4G sızdırıldı! İşte özellikleri

Burada önemli olan nokta telefonda 3 adet ana kamera bulunması. Genelde bu tarz cihazlarda 3 ya da 4 ana kamera yer alıyordu.

Oppo A54, Helio P35 yonga seti ile tanıtıldı!

5000 mAh’Lık bir batarya ile gelen telefonun ön kamerası ise 13MP. Elbette sızdırılan bu özelliklerin doğruluk payını da düşünmek gerekiyor. Yani yüzde 100 doğrudur demek çok da sağlıklı bir karar olmayacaktır.

Oppo’nun bu modelini 5G desteğinin henüz yaygınlaşmadığı ülkelerde satışa sunması bekleniyor. Muhtemelen bu ülkelere Türkiye’yi de dahil edebiliriz.

Şimdilik telefonun fiyatı ve çıkış tarihi ile ilgili net bilgiler yok. Fakat fiyat etiketinin 200 doların altında olması bekleniyor. Zaten bu özelliklerde bir cihaz için 200 dolar üzeri bir etiket belirlemek çok da mantıklı değil.

Türk Telekom oryantasyon sürecini dijital ortama taşıdı