Xiaomi, RedmiBook Pro 2022 ile rakiplerine göz dağı verecek

redmibook1

Xiaomi tarafından yakın zamanda tanıtılması beklenen RedmiBook Pro 2022, sahip olduğu özelliklerle adından çokça bahsettireceğe benziyor.

Xiaomi, RedmiBook Pro 2022 ile rakiplerine göz dağı verecek. Dizüstü bilgisayar pazarına iyiden iyiye alışmaya başlayan Xiaomi, alt markası aracılığıyla bu pazarda rekabet etmeye devam ediyor. Çinli teknoloji şirketi tarafından paylaşılan bir posterde yer alan tarih, Xiaomi’nin yeni dizüstü bilgisayar modeli RedmiBook Pro 2022’yi 17 Mart 2022’de resmen tanıtacağını gösterirken, bu bilgisayarın bir süredir adından bahsettiren o “performans canavarı” model olduğu da anlaşılıyor.

Teknoloji dünyasını yakından takip edenlerin çok iyi hatırlayacakları üzere, kısa bir süre önce Geekbench testlerine bir RedmiBook modeli takılmış ve bu cihazın tek çekirdek testinden 1.800 puan, çoklu çekirdek testinden ise 11.872 puan alması teknolojiseverleri bir hayli heyecanlandırmıştı.

RedmiBook Pro 2022 ile rakiplerine göz dağı verecek

Xiaomi, RedmiBook Pro 2022 ile rakiplerine göz dağı verecek

İşte Xiaomi’nin paylaştığı posterle birlikte resmileşen ve 17 Mart’ta Redmi’nin K50 serisiyle birlikte tanıtılacak olan yeni RedmiBook modeli de aynı dizüstü bilgisayar. Cihazın özelliklerine baktığımız zaman en çok dikkat çeken yönü ise 12. Nesil Core i7-12650H işlemcisi. Zaten RedmiBook Pro 2022’yi performans yönünden üstün kılan donanım da sahip olduğu bu işlemci.

Şirket yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, cihazın gelişmiş bir soğutma sistemine sahip olacağı, bu sayede yüksek ve uzun süreli performans gerektiren durumlarda bile herhangi bir ısınma probleminin yaşanmayacağı belirtildi. Son olarak RedmiBook Pro 2022’nin ne kadarlık bir fiyat etiketine sahip olacağı konusunda şu an için herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Meta, 18,6 milyon dolar para cezasına çarptırıldı