Xiaomi, Redmi Pad SE’nin küresel lansmanına hazırlanıyor

read

Xiaomi, 14 Ağustos’ta Çin’de, markanın Xiaomi Mix Fold 3 , Xiaomi Pad 6 Max ve Redmi K60 Ultra’yı piyasaya süreceği bir lansman etkinliği planladı . Buna ek olarak, markanın bu etkinlikte Redmi Pad SE’yi de piyasaya sürmesi beklenirken cihaz aynı zamanda küresel pazarda satışa sunulacak.

23073RPBFG model numarasına sahip Redmi Pad SE, TDRA sertifikasını geçti. Sertifikasyon, teknik özelliklerle ilgili herhangi bir ayrıntıyı açıklamasa da, tabletin BAE’de piyasaya sürülmesi için yeşil ışık yakıldığını doğruluyor. Tabletin önümüzdeki günlerde diğer bölgesel sertifikasyon veritabanlarında da ortaya çıkmasını bekleyebiliriz.

Yakın tarihli bir rapora göre , Redmi Pad SE’nin 1920 x 1200 piksel çözünürlüğe, 90 Hz yenileme hızına ve 207 ppi piksel yoğunluğuna sahip 11 inç LCD ekrana sahip olduğu söyleniyor. 400 nit maksimum parlaklığa, 1500:1 kontrast oranına ve yüzde 70 NTSC renk gamı ​​kapsamına sahip.

Redmi Pad SE

Redmi Pad SE 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile tamamlanan Snapdragon 680 yongası ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Tablet, MIUI for Pad arayüzü ile özelleştirilmiş Android 13’te çalışır. 8.000 mAh pili, USB-C bağlantı noktası üzerinden 10 W şarjı destekliyor.

Kamera özelliklerine gelecek olursak Redmi Pad SE, 8 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera barındırıyor. Gelişmiş bir işitsel deneyim için tablet, Dolby Atmos ile ince ayarı yapılmış dört hoparlörlü bir sisteme sahiptir. Ne yazık ki, gemide parmak izi tarayıcı yok, bu da kullanıcıların güvenlik için yüz tanıma kilidine güvenmek zorunda kalacakları anlamına geliyor. Bunun ile birlikte tabletin stylus desteğiyle gelmesi bekleniyor.