Xiaomi Redmi 6 Pro ile çekilen fotoğraflar

08 ynNG

Xiaomi Redmi 6 Pro ile çekilen fotoğraflar telefonun tanıtımından sonra yayınlandı. Xiaomi Redmi 6 Pro ile çekilen fotoğraflar, rakiplerini çok kıskandıracak gibi görünüyor.

Xiaomi bugün sürpriz bir şekilde Mi Pad 4 ve Redmi 6 Pro modellerini tanıttı. Firma, bu tanıtımın ardından çift kamera kurulumu ile gelen Xiaomi Redmi 6 Pro ile çekilen fotoğrafları yayınladı.

Redmi 6 Pro ile çekilen fotoğraflar, rakiplerini çok kıskandıracak gibi görünüyor. Dilerseniz telefonun kamerası ile çekilen fotoğraflara geçmeden önce, cihazın teknik özelliklerine bir göz atalım.

Xiaomi Redmi 6 Pro özellikleri

5.84 inç büyüklüğünde ekran ile gelen Redmi 6 Pro 2280 x 1080 piksel çözünürlüğünde 19:9 en boy oranına sahip. Telefonun bataryası ise tam 4.000 mAh kapasitesinde.

Redmi 6 Pro, gücünü Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 625 yonga setinden alıyor. Xiaomi, RAM tercihini ise kullanıcılara bırakmış durumda. Telefonun 3 GB ve 4 GB RAM olmak üzere iki farklı modeli bulunuyor.

Xiaomi Mi Pad 4 tanıtıldı! İşte Xiaomi Mi Pad 4 özellikleri!

Arka tarafında 12 Megapiksel + 5 Megapiksel çift ana kamera bulunduran telefonun ön kamerası ise 5MP. Yapay zeka Face Unlock özelliği ile gelen Redmi 6 Pro’da, parmak izi okuyucusu da mevcut.

Xiaomi Redmi 6 Pro ile çekilen fotoğraflar!

Xiaomi Redmi 6 Pro ile çekilen fotoğraflar

Diğer görseller için lütfen sayfa değiştiriniz.