Xiaomi Redmi 6 Pro tanıtıldı! İşte Redmi 6 Pro özellikleri!

redmi 6 pro özellikleri

Xiaomi gerçekleştirdiği özel bir etkinlik ile Mi Pad 4 ve Redmi 6 Pro cihazlarını tanıttı. İşte orta segmente hitap eden Xiaomi Redmi 6 Pro özellikleri ve diğer detaylar.

Son dönemde istikrarlı bir ivme ile yükselişini sürdüren Xiaomi, orta segmentteki model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Kullanıcılara sunduğu uygun fiyatlı cihazlarla global pazarda gücüne güç katan Çinli üreticinin yeni duyurduğu model ise Redmi 6 Pro oldu. Xiaomi Redmi 6 Pro özellikleri ve fiyatı itibariyle otra segmentin giriş basamağına hitap ediyor.

Uygun fiyatlı Xiaomi Redmi 6 Pro tanıtıldı!

Xiaomi Redmi 6 Pro özellikleri ile ilgili bilgi vermeden önce şunu belirtelim. 26 Haziran’da Çin’de satışa sunulacak olan telefonun global pazara ne zaman geleceği henüz netlik kazanmış değil. Bu önemli bilgiyi verdiğimize göre, şimdi Xiaomi Redmi 6 Pro özellikleri ile ilgili detaylara geçebiliriz.

Redmi 6 Pro, gücünü Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 625 yonga setinden alıyor. Xiaomi, RAM tercihini ise kullanıcılara bırakmış durumda. Dileyen 3GB RAM’li, dileyenler ise 4GB RAM’li versiyonu seçebilirler. Elbette telefonun fiyatı da seçeceğiniz RAM ve dahili depolama alanı kapasitesine göre değişecektir.

2280 x 1080 piksel çözünürlüğünde 19:9 en boy oranına sahip 5.84 inçlik ekranla gelen telefon 4000 mAh kapasitesine sahip bir bataryadan besleniyor.

xiaomi redmi 6 pro 10

Arka tarafında 12MP + 5MP’lik çift ana kamera bulunduran telefonun ön kamerası ise 5MP.

Ön kamera destekli AI Face Unlock özelliği ile gelen Redmi 6 Pro’da parmak izi okuyucusu da mevcut.

Çin’deki başlangıç fiyatı 153 dolar olan (3GB RAM + 32GB) cihazın üst seviyedeki modeli ise (4GB RAM + 64GB) 200 dolar.

Xiaomi Mi Pad 4 tanıtıldı! İşte özellikleri