Xiaomi MIX Fold sıradaki model olacak

bn

Xiaomi, birkaç ay önce Xiaomi 12 serisini piyasaya sürdükten sonra, şimdi sırada birkaç başka amiral gemisi telefonu var. Çokça sızdırılan Xiaomi 12 Ultra ve ardından MIX FOLD serisi var, ancak bu cihazlardan biri bu sene tanıtılmayabilir.

Xiaomi MIX serisi, katlanabilir telefon pazarona hitap ediyor ve bu nedenle deneysel, son teknoloji imkanı sunuluyor. Şu anda MIX serisi formundaki daha geleneksel telefon tasarımını ve Xiaomi MIX FOLD serisi altında satılan daha yeni katlanabilir serisini içermektedir. Önceki modelin son modeli, Ağustos 2021’deki Xiaomi MIX 4’tü ancak tipster Ice Universe, önceki birçok raporun aksine, halefinin bu yıl piyasaya çıkmayacağını açıkladı.

Xiaomi MIX Fold

Xiaomi, bunun yerine yalnızca Xiaomi MIX FOLD 2‘ye odaklanacak, bu da sızıntılara göre dünyanın ilk 360 ° menteşeli katlanabilir telefonu olacak, yani cihaz her iki yönde de katlanabilir.

Ayrıca, 22061218C model numarasını taşıyan Xiaomi MIX FOLD 2‘nin bu yıl Haziran ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Kod adlı zizhan, son zamanlarda her MIX teklifinde olduğu gibi yalnızca Çin’de satışa sunulacak. Telefon, Snapdragon 8 Gen 1 çip ile donatılmış ve 2.5K LTPO yüksek yenileme hızına sahip bir dahili ekrana sahip.

Xiaomi MIX Fold

Gelişmiş, daha az görünür bir kırışıklığın yanı sıra harici ekran için daha iyi bir en boy oranı bekleniyor. Kırışıksız katlanabilir telefonlar, akıllı telefon OEM’lerinin bu yılki en büyük tespiti gibi görünüyor. İlk olarak OPPO Find N ile başlayan bir trend, daha pürüzsüz iç ekranlara sahip daha fazla katlanabilir ekran görmeliyiz .

OPPO Reno7 Lite 5G teknik özellikleri ve fiyatı sızdırıldı