Xiaomi evleri akıllı hale getiriyor!

Xiaomi 12 satışları rekor

Xiaomi tarafından geliştirilen ve bugün itibariyle de satışa sunulan yeni kablosuz akıllı güç anahtarları uygun fiyatıyla her evin duvarlarını süslemeye talip!

Xiaomi evleri akıllı hale getiriyor! Teknoloji gün geçtikçe ilerlemeye ve hayatlarımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu durum bazen öyle beklenmedik alanlarda oluyor ki insan, daha önce böyle bir şeyin ihtiyaç haline gelebileceğini dahi hayal edemiyor. Tıpkı Xiaomi tarafından geliştirilen ve muhtemelen birkaç yıl içerisinde bütün evlerde görmeye başlayacağımız kablosuz akıllı güç anahtarlarında olduğu gibi.

Güç anahtarı dediğimiz şey, aslında hepimizin evlerinde bulunan ve ışıkları açıp kapamaya yarayan ufak aparat. Tabi tanımlamasından da anlaşılacağı üzere bu anahtarın tek misyonu da ışıkları açıp kapamak. Ancak firma, geliştirdiği yeni kablosuz güç anahtarı sayesinde bu aparata ışık açıp kapamaktan çok daha fazla bir misyon yüklüyor.

xiaomi 12 pro

Evleri akıllı hale getiriyor!

İki adet uzunlamasına dikdörtgen tuşu bulunan bu anahtar sayesinde, Mijia Led ışıkları açıp kapayabilir, Xiaomi akıllı hoparlörünüzü kontrol edebilir, güvenlik kameranızı uyutup uyandırabilir ve bunlar gibi Home uygulamasıyla entegre olan bütün cihazlarını yönetebilirsiniz.

Xiaomi 12

Tabi burada kilit nokta bu cihazlarınızın tamamının markanın ekosistemi içerisinde çalışanlardan olması ve XiaomiHome’la entegre bulunması. Sadece 11 dolar gibi oldukça uygun bir fiyata satışa çıkan bu güç anahtarının 3 yıl boyunca kullanıma elverişli olan bir bataryaya sahip olduğunu da belirtelim.

Son olarak üzerinde bulunan iki tuşun tam 7 farklı komut içerecek şekilde kullanılabileceğini de hatırlatalım.

Binance’in ABD’de görülen davası sonuçlandı