Xiaomi Mix Fold 3 için geri sayım başladı

vv5

Xiaomi, Ağustos ayında Xiaomi MIX Fold 3 katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Cihaz satışı için gerekli sertifikalar alınırken cihazın temel özellikleri de ortaya çıktı.

Xiaomi MIX Fold 3’ün MIIT sertifika görseli, lisans numarasını ve model numarasını (sırasıyla 00-B324-238711 ve 2308CPXD0C) Twitter’da paylaşıldı . Telefon, 5G dijital cep telefonu olarak sınıflandırılıyor ve eMBB teknoloji desteğinin yanı sıra 5G, 4G, 3G ve 2G dahil olmak üzere çeşitli ağ bağlantılarını destekleyecek. Çift SIM ikili bekleme ve 5G ağ dolaşımı özelliklerinin de olması bekleniyor.

Xiaomi Mix Fold 3

Xiaomi MIX Fold 3, kısa süre önce teknik özelliklerine ışık tutan 3C sertifikası aldı . Cihazın hız aşırtmalı Snapdragon 8 Gen 2 amiral gemisi işlemcisinden güç alacağı ve 67W hızlı şarj özelliğine sahip olduğu söyleniyor. Ayrıca, potansiyel 50W kablosuz şarj özelliği ile kablosuz şarjı destekleyen ilk Xiaomi katlanabilir telefonu olacağına dair spekülasyonlar da var. Ayrıca telefonun 4.800 mAh batarya ile geleceği söyleniyor.

Gelen raporlara göre MIX Fold 3, beyaz kavisli bir cam gövdeye, 3.2X portre lensi ve 5X periskop lensli arka dörtlü kamera kurulumuna ve ince ve hafif bir profili korurken düşme direncini artırmak için yeni bir su damlası menteşeye sahip olacak. Xiaomi Group CEO’su Lu Weibing tarafından duyurulduğu üzere telefonun dört Leica Optics kamerasına sahip olması bekleniyor.

Ayrıca, MIX Fold 3’ün selefi MIX Fold 2’den daha ince, daha hafif ve daha dayanıklı olduğu söyleniyor. Xiaomi’nin, üretim hassasiyetini ve güvenilirliğini artırmak için akıllı üretim sistemlerini kullanan Pekin’in Yizhuang’daki akıllı fabrikasında üretilecek.

Lenovo Legion Y34w oyun monitörü satışa sunuldu