Lenovo Legion Y34w oyun monitörü satışa sunuldu

zzz1

Lenovo, en son şaheseri olan Legion Y34w oyun monitörünü piyasaya sürdü. Yeni oyun monitörü, benzersiz sürükleyicilik ve son teknoloji özellikler sunuyor

Legion Y34w oyun monitörü, WQHD çözünürlüğe ve ultra geniş 21:9 en boy oranına sahip, çarpıcı bir 34 inç geniş açılı ekrana sahip. Ancak onu gerçekten farklı kılan, bu görsel güce güç sağlayan devrim niteliğindeki mini LED teknolojisidir. Mini LED’ler üstün kontrast, canlı renkler ve rakipsiz parlaklık sunarak kullanıcıların nefes kesen netlikte gerçeğe yakın görüntü özelliği veriyor.

Ayrıca Legion Y34w, hem DCI-P3 hem de sRGB renk gamlarını kapsayarak her tonun hassas bir şekilde oluşturulmasını sağlıyor. 2’den düşük bir delta-E değeri, şaşırtıcı derecede doğru renk reprodüksiyonunu garanti ederek oyunları daha önce hiç olmadığı kadar hayata geçirir. Monitör ayrıca, daha geniş bir dinamik aralık ve daha zengin renkler sunarak görselleri yeni zirvelere yükselten HDR1000 desteğiyle birlikte geliyor.

 Lenovo Legion Y34w

Oyun oynarken hız ve yanıt verme çok önemlidir ve Legion Y34w hayal kırıklığına uğratmaz. AMD FreeSync teknolojisi sayesinde griden griye yaklaşık 2 milisaniyelik hızlı yanıt süresiyle hareket bulanıklığı neredeyse tamamen ortadan kaldırılarak hızlı tempolu savaşlarda önde olmanızı sağlıyor. Bağlantı açısından monitör, çift HDMI 2.1 bağlantı noktası, 140 W şarj kapasiteli bir USB Type-C bağlantı noktası, ek bir USB Type-C bağlantı noktası, iki Type-A bağlantı noktası, bir DisplayPort 1.4 ve bir Ethernet jakı ile birlikte gelir. Fiyatlandırmaya gelince, Lenovo Legion Y34w’nin başlangıç ​​fiyatı 655 dolardan satışa sunulurken ilk etapta kampanyalar ile fiyatın 418 dolara kadar inebildiğini belirtelim.

Realme 11 4G özellikleri lansmandan önce ortaya çıktı