Photoshop da artık AI desteği alıyor

Photoshop da artık AI desteği alıyor

AI desteği artık tüm platformlarda mevcut ve Photoshop da bunlardan biri olacak. İşte tüm detaylar.

Photoshop da AI desteği ile donatılıyor. Adobe, uygulamanın beta sürümünü yapay zeka yapımı içerik kullanarak bir görüntüyü büyüten Generative Expand özelliğiyle güncelledi. Aracı kullanmak için kırpma aracını orijinal resim boyutunun ötesine sürüklemeniz yeterli olacak. Adobe en boy oranlarını değiştirmek, ya da görsellere rötuş yapmak istediğinizde de yardımcı olabilecek bir AI desteği sunmayı hedefliyor. Aynı zamanda, beta sürümündeki üretici AI metin istemleri artık 100’den fazla dilde çalışıyor. İçerik üretmek için İngilizce gibi çok yaygın bir dil kullanmanıza gerek kalmayacak.

Photoshop da artık AI desteği alıyor

Generative Expand ve daha geniş metin istemi desteği, Photoshop beta uygulamasını güncelledikten sonra kullanılabilir olacak. Adobe, bu sonbaharda kullanıma sunulacak daha üretken yapay zeka özelliklerini de tanıttı bu nedenle çok geçmeden daha yaratıcı araçlara sahip olacaksınız.

Generative Fill’de olduğu gibi Expand, öncelikle doğruluktan çok sanatsal ifadeyle ilgilenen yaratıcılar için geliyor. İşin püf noktası, elbette, görüntüleri bozabilmeniz veya abartabilmeniz olacak. Örneğin, gerçeklik çok daha çirkin olduğunda, bozulmamış bir kumsalın dramatik bir panoramasını oluşturabilirsiniz. Görüntüleri Photoshop gibi düzenleyicilerde değiştirmek etmek yeni bir şey olmasa da yapay zeka, yanlış bilgilerin yayılmasını veya izleyicileri yanlış yönlendirmeyi kolaylaştıracak. AI desteği içerik oluşturucuların da işine yarayacak.

Galaxy Z Flip5 ve Galaxy Z Fold5 ile benzersiz bir deneyim